Csajok Magazin

Bubbles – Magyarország első design mosodája!

Akár egy új típusú közösségi tér is lehetne a Bubbles cég tavaly novemberben Budapesten, a XIII. kerületben nyílt mosodája.

<$2662+http://bubbles.hu$>A Bubbles olyan modern és színvonalas környezetet alakított ki, ahová belépve az igényes design otthonos hangulata első pillanatban eloszlatja a régi mosodákkal kapcsolatos kételkedéseinket. A mosoda szolgáltatásaival pedig annyi időt és pénzt takaríthatunk meg, amely első alkalommal meggyőz minket arról, hogy megéri szokásainkon változtatni.

Az üzlet megálmodói a kialakításánál ügyeltek arra, hogy a mosással eltöltött időt kényelmesen és kellemes környezetben töltsük el. A Bessenyei utca 16. szám alatt található mosodában kialakítottak külön gyermekjátszó részt, pelenkázó asztalt a babák részére, a nagyobbak internetezhetnek, valamint kávé és üdítőautomata is található az üzletben.

<$2661+http://bubbles.hu$>A Bubbles önkiszolgáló mosodája azoknak nyújthat hatékony és gyors segítséget, akik a rohanó hétköznapok után, nem szeretnék a hétvége nagy részét mosással eltölteni, mert egyszerre nem fér bele az összegyűlt szennyes az otthoni mosógépbe. De azokat is várják, akik eddig csak azért nem vitték mosodába a ruháikat, mert a mosodai környezet nem nyerte el a bizalmukat.

Az üzletben segítőkész és képzett személyzet ad mindenkinek útmutatót és segítséget a legmodernebb érintőképernyős gépek kezeléséhez, hogy aztán nagyon egyszerűen, akár egy óra alatt elvégezzük a heti mosást és szárítást, megfizethető áron. A mosás minősége sokkal meggyőzőbb, mint a háztartásban használt szerekkel, ráadásul minden program tartalmaz egy fertőtlenítő öblítést is, így a mosott ruhák és textilek fertőtlenítve kerülnek ki a gépekből.

<$2663+http://bubbles.hu$>A Bubbles a XIII. kerületi üzlet megnyitásával csak az első lépést tette meg, franchise rendszerben már dolgoznak újabb üzletek megnyitásán, hogy minél több emberhez juttassák el a Bubbles élményt.

A mosoda weboldalára ( www.bubbles.hu ) látogatók tájékozódhatnak az árakról és a további szolgáltatásokról.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top