Csajok Magazin

Brasil Cacau

Brazil keratinos hajegyenesítés – Használd a Brasil Cacau Keratint-t hogy visszanyerd a haj egészségét és ezáltal a hihetetlenül sima és ragyogó fényű legyen a hajad..

Mi is ez a Brasil Cacau?

Hajszerkezet újraépítő kezelés, melynek aktív összetevője a keratin, amely hajunk 88% -át alkotja. A keratin behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj szerkezetét, majd megóvja a további sérülésektől.

Kinek ajánlott?
Azoknak, akik egyenes hajat szeretnének göndör vagy hullámos hajukból, akiknek gubancolódásra hajlamos, fénytelen vagy fakó a hajuk.

Eredmények:
– Gátolja a visszagöndörödést, a haj egyenes marad és ellenáll a párának
– Csillogó fényt ad
– Helyreállítja a haj szerkezetét

brazil cacau haj egyenesítés olyan forradalmian új módszer, ami a hajat építve segít tartósan egyenessé tenni azt!

Egy kezelés három hatás:
1. visszaállítja a haj egészségét
2. gátolja a göndörödést
3. fényt és selymes tapintást ad

Mi a Brazil tartós hajegyenesítés?
A brazil tartós hajegyenesítés olyan technológián alapszik, mely nem roncsolja a hajat. A termék nem tartalmaz erős kémiai anyagokat, ezáltal nem károsítja a haj szerkezetét! A brazil tartós hajegyenesítés, a legújabb, legkifinomultabb technológia világszerte, ami úgy egyenesíti tartósan a hajat, hogy nem károsítja azt.

Mit tartalmaz a Brazil tartós hajegyenesítő?
A hajegyenesítő keratint tartalmaz. A körmünk és a hajunk fő alkotóelemét. Ez a folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a roncsolt részeket, egyenes struktúrát ad a hajnak. egyúttal egészségesé és lággyá teszi a hajat. Mivel a haj építőelemével azonos, nem káros a hajra, védi a külső káros hatások ellen.

Hogyan készül a tartós hajegyenesítés?

A hajegyenesítés folyamata, a hajhossztól függően 2-3 óráig tarthat. A brazi Cadiveau haj egyenesítő termékeivel megmossuk, majd egyenesre szárítjuk hajad. Ezután tincsről – tincsre felvisszük az anyagot gondosan a hajhosszra, amit újra beleszárítunk, majd rávasalunk. Ha végeztünk az egész hajjal, akkor újra megmossuk, ápolóval kezeljük. Ezután, már csak kézzel elég szárítani a hajat, mert az már egyenes.

Milyen lesz a hajam a kezelés után?
A hajad egyenes, fényes, selymes egészséges lesz! Ha göndör, vagy csak hullámos volt a hajad ettől kezdve egyenes lesz. Nem kell többet vasalnod, hajmosáskor a körkeféddel szenvedned, kézzel elég lesz szárítanod a hajad. Nem kell többet félned, hogy megázol vagy párás a levegő, a hajad nem fog összeugrani, szöszös lenni, egyenes marad. A kezelés után nem kell szenvedned, a tengerparton hogy vizes lesz a hajad, és hogy újra kell szárítanod, vasalnod, hogy egyenes legyen.

Milyen sűrűn kell a hajegyenesítést megismételni?
A hajegyenesítés 3-4 havonta érdemes megcsináltatni. Mivel a hajegyenesítést a hajhosszon végezzük, nem a hajhagymában, így az újonnan nőtt haj hullámos marad. Attól is függ milyen gyorsan nő a haj. A brazil hajegyenesítés, nem káros, így bármilyen gyakorisággal meglehet ismételni.

Kiknek ajánlott a tartós hajegyenesítés?
Mindenkinek! Festett, melírozott, dauerolt, göndör, hullámos akár egyenes hajúaknak is. Ez a haj egyenesítő nem csak egyenessé varázsolja a hajad, hanem ápolja, és fényessé teszi azt, így a roncsolt hajú vendégeknek egyaránt érdemes, ezt a szolgáltatást igénybe venni. Kitölti a roncsolt haj belső szerkezetét és védi a külső hatások ellen.

Formázható marad-e a hajam?
Abszolút! A hajad formázhatósága megmarad, így nem kell attól tartanod, hogy az egyenesítés után, már “csak” egyenes hajad lehet. A rakást, sütést, hullámosra szárítást ugyanúgy elkészítheted a hajadon

Munkadíj

Rövid haj:          15 000 Ft
Közepes haj:    19 000 Ft
Hosszú haj:      22 000 Ft

Anyagdíj: 30-90 gramm

Tájékoztató: A tartós hajkiegyenesítéshez szükséges anyagmennyiség a haj hosszától és állapotától függ. Rövid haj esetén 30-40 gramm, míg egy átlagos hosszú haj egyenesítéséhez 70-90 gramm anyagra van szükség.

További információ és bejelentkezés:

Bejelentkezés:

Royal Germaine Szépségszalon, Budapest
Corinthia Grand Hotel Royal*****

1073 Budapest, Erzsébet krt.43-49.
Tel.: +36 1/321-8292
+36 1/479-4818
www.royalszepsegszalon.hu
e-mail: info@royalszepsegszalon.hu
facebook.com/RoyalGermaineSzepsegszalon

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top