Csajok Magazin

Brand építéssel, új kollekcióval nyitott a piacra a Fabrikme!

Szerencsére Magyarországon is divatba jött a lakberendezési kiegészítők fontossága, hiszen egy otthon, vállalkozás akkor válik stílusossá, ha figyelnek minden részletére.

A FabrikMe tulajdonosváltáson ment át, ami úgy tűnik, nagyon jót tett a cégnek. Mitykó Tibor teljesen újragondolta nem csak a marketingtervet, de az üzleti modellt is, ráadásul a meglévő kínálatot új kollekcióval bővítette, így nem csak a hétköznapi vásárlói igényeknek igyekeznek megfelelni, de vállalkozások, cégek megrendelését is szívesen fogadják. Gyakorlatilag foglalkoznak mindennel, ami prémium textil alapú, legyen szó otthoni lakberendezésről textil alapú brandépítésig. Sokszínűségüket tükrözi két utolsó megrendelésük: egy jóga stúdió design textil elemeinek megtervezése és egy méhviaszos kendő, amihez az anyagot biztosítják.

A vállalkozások, üzletek, irodák nagyobb hangsúlyt fektetnek az egységes szín és forma kialakítására, amihez manapság elengedhetetlen a megfelelő  kiegészítők megtervezése, elkészítésése.  Nincs olyan vállalkozás, amit ne dobna fel egy sajátos asztali futó, vagy  díszpárna, akár a cég színeivel, vagy logójával ellátva. A FabrikMe számára kiemelkedően fontos, hogy a munkafolyamatban 100%-ig magyar cégek vegyenek részt a tervezőtől a készítőkig. Ettől válik termékük még értékesebbé, és egyedibbé a hazai piacon. Természetesen a webshopon bárki megtalálhatja álmai kollekcióját, vagy stílusos kiegészítőjét, legyen az egy neszesszer, vagy tornazsák. Az eljárásnak és a prémium minőségnek köszönhetően az anyagok részletgazdagok, időtállóak, színűket mosás és használat után is megőrzik. A párnák nem csak dekoratívak, de piha puha tapintásúak, bársonyosságuk kifejezetten csábító.

A FabrikMe idén az édesanyákra, nőkre is gondolt, így az egyedi design termékeik limitált számban érhetők el. A kollekcióval a tulajdonos édesanyjának, Bátori Erzsébetnek és nagymamájának, Bátori Józsefnének szeretett volna kedveskedni, aki sajnos már nem érhette meg unokája vállalkozásának sikerét. „Édesanyám és Nagymamám neveltek fel, Ők inspiráltak ezeknek a különleges párnáknak és sálaknak a megálmodásában. Szerettem volna, hogy a kiegészítőkre nézve én jussak eszükbe.  Tiszteletem és szeretetem jeléül terveztettem meg Bernáth Rita grafikussal aki, mind a három grafikával más és más helyzetű édesanyákat, nőket szólít meg.” Az ünnepnap közeledtével érdemes néha kilépni a megszokott komfortzónából és a szokásos virág-édesség kombó helyett maradandóbb ajándékkal kedveskedni. A különleges mintájú sál vagy párna kedves meglepetés lehet minden édesanyának.

www.fabrikme.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top