Otthonok és Kertek

Brad Pitt és Angelina Jolie

“Válik” az első számú hollywoodi álompár: Brad Pitt és élettársa, Angelina Jolie. Kapcsolatuk megromlott, egyes híresztelések szerint a színésznő fizikálisan is bántotta Pittet.

A kapcsolat felbontásának jogi előkészítése már decemberben megkezdődött, amikor a csak “Brangelina-klánként” emlegetett páros felkereste Los Angeles egyik legmenőbb ügyvédi irodáját az egyenlő arányú vagyonmegosztásról és a gyermekek felügyeletéről szóló egyezség kidolgozása végett.

A hat gyermek – akik közül három örökbefogadott – az egyezség alapján közös felügyelet alatt marad, de gyakorlatilag Angelinával fognak élni.

“Brangelináék” vagyona 322 millió dollár (60 milliárd forint); ebben európai és amerikai ingatlanaik is benne vannak. Egykori londoni otthonukat a szomszédban lakó Guy Ritchie brit filmrendező és volt felesége, Madonna vásárolta meg – mielőtt az ő útjaik is különváltak.

A sztárpár, már hónapok óta ki nem állhatja egymást, pszichiáterhez jár Brad, és Jolie-tól is azt kérte, hogy dühkitörésit kezeltesse. A szakításra egy étteremben került sor, ott sem csendesen történt meg minden.

Sem Pitt, sem Jolie nem először éli át a válás és a különválás gyötrelmeit. Brad kapcsolati problémájával kereste fel Jennifert. Lehet újra közös jövőt terveznek? Eközben Angelina sem siránkozik, egy orosztanárral kezdett randizgatni.

Persze azért nem árt óvatosan kezelni az Angie-ról és Bradről keringő pletykákat, hiszen máskor is keltették már szakításuk hírét.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top