Csajok Magazin

Botox – arcszobrászat

Napjainkban a fiatal, szép, egészséges bőr már nem csak fájdalmas plasztikai műtéttel érhető el! A világszerte már évtizedek óta biztonsággal alkalmazott botox kezelés, valamint a hialuronsavas és kollagénes ráncfeltöltés az arcfiatalítás alappilléreivé váltak.

Budapesten az V. kerületben, az Arany János utca 33. alatt található Botox Centrumunkban igényes, diszkrét környezetben, magas színvonalon végzünk Botox kezelést, ráncfeltöltést, ajakfeltöltést és arcfiatalítást. Az ideális eredmény elérése érdekében a fenti beavatkozásokat szükség esetén kombináljuk, legtöbbször egyetlen kezelés alkalmával. Ez a komplex arcfiatalítás az úgynevezett arcszobrászat.

A kezeléseket akár ebédidőben is el tudjuk végezni anélkül, hogy bárki észrevenné az orvosi beavatkozás nyomait. A botox kezelés lényege, hogy a ráncok kialakulásában szerepet játszó mimikai izmokba úgynevezett botulinum-toxint injekciózunk egy ultravékony tű segítségével. Ezáltal a kezelt izmok 2 napon belül ellazulnak és a ráncok kisimulnak. A Botox kezelés alkalmas az arcon lévő ráncok, a petyhüdt nyak és a fokozott hónalji verejtékezés kezelésére is. Hatása kb. 4 hónapig tart. A ráncfeltöltés során az emberi szervezetben is jelenlévő természetes hialuronsavat ill. kollagént juttatunk a kezelendő ráncokba egy nagyon vékony injekciós tű segítségével. Ez a módszer az ajkak kontúrjának esztétikus kiemelésére is kiválóan alkalmas. Kiegészítő arcfiatalító kezelés a hialuronsav tartalmú mikro-injekciózás, mely valódi mélyhidratálást jelent a bőrnek. Az állapotfelmérő konzultáció ingyenes, amelyet követően akár azonnal elvégezhető mind a Botox kezelés, mind a ráncfeltöltés!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top