Csajok Magazin

BIKINIformába hozunk! 

A 2009 óta forgalomban lévő Aqualyx számos embernek segített a formás test, a tökéletes alak elérésében. Ez a készítmény egy természetes anyagot, az epesavat tartalmazza, mely az emberi szervezetben ugyanúgy előfordul. A világon az egyedüli CE engedéllyel rendelkező, bejegyzett zsírbontó hatóanyag, amely egyenesen a zsírszövetbe juttatható .

Az Aqualyx-szal történő eljárás egy olyan injekciós zsírbontás, mely során egy speciális tű segítségével, néhány szúrással a hámon áthatolva kerül a szükséges hatóanyag a szervezetbe. Ennek ellenére nem jár fájdalommal, csak egy kis szúró érzéssel, hiszen az eljárást a lidocain érzéstelenítő teszi kellemessé. A beinjektált oldat hatóanyaga fokozatosan bocsátódik ki a zsírszövetbe, ahol lassan felszívódik. Ennek hatására kiszabadulnak a zsírsavak, melyek a májba jutnak, ott lebontódnak és onnan természetes módon ürülnek ki a szervezetből.

Ezt a kezelést csak erre a technikára kiképzett orvos végezheti, és előzetes konzultációt és laborvizsgálatot igényel. 
 Ez az injekciós zsírbontás nem helyettesíti az egészséges táplálkozásból és a rendszeres testmozgásból adódó alakformálást, a fogyókúrát, de a műtéti zsírleszívást sem. Olyan testrészek formálásához ajánlott, ahol a zsírlerakódást semmilyen módszer nem tünteti el, de nem igényel műtéti beavatkozást. A tokától egészen a térdig szinte minden terület formálható vele. 
 A kezelt területtől függően 20-30 percig tart egy korrekciós eljárás. Az első injekció után is megfigyelhető a változás, azonban a kívánt eredmény eléréséhez általában 3-4 alkalom szükséges. Kisebb zsírlerakódás esetében 1-2 kezelés is elegendő lehet.

A kezeléseket nem szabad rövid időn belül egymás után elvégezni, a szervezetnek regenerálódásra van szüksége, ezért két alkalom között legalább 3 hétnek kell eltelnie. Mivel a zsírsejtek nem osztódnak, csökkenti azok számát, a zsírbontás hatása végleges. További információ: https://www.idealmed.hu/injekcios-zsirbontas

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top