Csajok Magazin

Beauty Forum tavasszal már huszadszor!

Április 16-án és 17-én ismét elmerülhetünk a szépség birodalmába a SYMA Rendezvényközpontban. A tavaly tavaszi Beauty Forumon 7500 szakmai látogató vett részt, és a szervezőknek a jubileum kapcsán is valami hasonló a céljuk!

A szakkiállítás 8000 négyzetméteren, csaknem 150 kiállítóval, közel 500 szépségipari márkával, kozmetikai-, make-up-, kéz- és lábápoló, wellness- spa, szolárium és körömépítő- díszítő trendekkel, szakmai programokkal, szemináriumokkal, versenyekkel várja az érdeklődőket!

A szakmai programok, szemináriumok, versenyek egyszerre három helyszínen (Beauty Point, Beauty Szalon, Nailpro Szalon) zajlanak, a nemzetközi és a hazai szakma meghatározó egyéniségeivel.

A jubileumi Beauty kiemelt témája a tavaszi/nyári bikiniszezon közeledtével a szőrtelenítés.

Április 16-án szombaton 11.00 órától DEPILÁLÓ-EPILÁLÓ KONGRESSZUST szerveznek ,,A szőrtelenítés művészete és alternatívái a XXI. században” címmel a Beauty Pointon. Látványos programnak ígérkezik a szintén szombaton 10.30-kor kezdődő jubileumi összeállítás „20 ÉV SMINKEKBEN” címmel, a 20 éves Make-up Magyar Kupa egykori győzteseivel és egykori munkáikkal!

A 20. MAKE-UP MAGYAR KUPA témája: Időutazás! Vissza a 80-as évekbe!

További információ: www.beauty-forum.hu weboldalon.

Forrás:amaino.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top