Csajok Magazin

BAHAMA fürdőruha TREND

„Újra itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár…”

Ha nyár, akkor fürdőruha. De nem is olyan egyszerű kiválasztani az alkatunkhoz és az egyéniségünkhöz leginkább illő nyári szerelést. A BAHAMA nyári kollekciója ebben nyújt segítséget, hiszen nincs az a fazon, szín és forma, amit ne találnánk meg a sokfajta és sokszínű fürdőruha palettán.
Legyén éppen szó egyrészes fürdőruháról, amely talán a legkényelmesebb viselet, és mintázata, push-up melltartója és merevítője segítségével előnyösen nyújthatja, vagy éppen optikailag ki is küszöbölheti a nem előnyös testi tulajdonságainkat. A molettebb hölgyekre is gondol a BAHAMA, hiszen kollekciójában alakformáló béléssel ellátott termékek közül is válogathatunk.

A trendben néhány éve jó pozíciót vívott ki magának a tankini, amely nem más mint egy olyan ruhadarab, mintha egy egyrészes fürdőruhát közvetlenül a csípő vonala felett vágtak volna el, egyrészesnek tűnik, de valójában két külön darabból áll. Az örök bikinit választhatjuk különböző alsórészekkel és melltartókkal, próbálgassunk, hiszen egy szexi bugyi a megfelelő felvágással hosszítja a combunkat, míg a merevítős felső rész megemeli a mellünket. Ne féljünk a színektől és mintáktól sem: válaszuk az egyik legdivatosabb tengerész stílust, vagy a nagyon kedvelt kígyó, krokodil és zebra mintát, öltözzünk virág, vagy éppen geometriai mintás fürdőruhába, az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat benne.

A strassz, fém és kristálydíszítéses modellek közül is bátran válogathatunk, hiszen az idén nyáron szinte kötelező csillogni. A BAHAMA cég különleges alapanyagai között megtalálható a mintás és felülnyomott, a fényes és a matt, a mérettartomány a 36-tól egészen a 62-esig tart, a melltartó nagyság tekintetében pedig az A-tól egészen a G-ig válogathatunk.
http://www.bahama-misty.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top