Csajok Magazin

Babaco csípőhordozó

Ez a babahordózó (babaco) a mama és a baba kényelmét szolgálja. Tudjuk, hogy a gyerekcipelés elég komoly terhelést ró ki a nyak, hát, gerinc, csípő… és még sorolhatnánk, hogy mely testrészünkre.

Ezt a terméket sok kísérlet és technológiai fejlesztés előzte meg. Ennek eredménye a súly kényelmes eloszlása a hát és a gerinc izmain, azaz a tehermentesítés.

Akik már próbálták, azok érezték, hogy micsoda könnyebbség a baba kézben tartása, hiszen nem a csípőn ül a gyermek, hanem ezen a kis ülőkén, tehát egyenesen állhatunk, nem kell a babát folyamatosan dobálni amikor egy kicsit lecsúszik, hanem nyugodt ülést biztosítunk ezáltal neki is. Összefoglalva: nemcsak a mamának, hanem a babának is jó.

Használata igen egyszerű: hordozót vegyük fel derékra, zárjuk a tépőzárat, és a csatot forgassuk valamelyik oldalra vagy előre. Kisbabánkat, gyermekünket ültessük rá, és egy kézzel mindig támasszuk. 6 hónapos kortól 4 éves korig használható igénytől és súlytól függően. Mindennapi könnyed baba-gyermek hordozó az édesanya gerincének kímélésére.

Gyermekorvosok és védőnők ajánlásával.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top