Csajok Magazin

B mint boldogság!

Egyedülálló kétfázisú B-vitamin a NUTRILITE-tól

Épp hogy kilábalunk a téli álomból, máris úrrá lesz rajtunk a tavaszi fáradtság. A hétköznapok sűrűjében sokszor úgy érezzük: délutánra minden energiánk elszáll, és hiába iszunk kávét, szinte alig tudjuk tartani a tempót. Kezdjük kirobbanó formában a tavaszt! A NUTRILITE™ újdonsága, a kétfázisú B-vitamin Plus étrend-kiegészítő tabletta egész napon át tartó lendületet ad.
Nem mindig könnyű tartani az egészséges, vitamindús étrendet, ám a gyümölcsökben, zöldségekben megtalálható létfontosságú tápanyagokra minden nap szükségünk van. A világ vezető vitamin- és étrend-kiegészítő márkája*, a NUTRILITE™ szakemberei több mint 80 éve dolgoznak azon, hogy életmódtól függetlenül mindenki hozzájusson a számára nélkülözhetetlen tápanyagokhoz. A NUTRILITE™ széles kínálata most egy egyedülálló, kétfázisú B-vitamin készítménnyel bővül, amely nyolc órán keresztül látja el szervezetünket a szükséges energiával.
Vitamin B Digital Mock Up – Hungary

B happy!

A vízben oldódó B-vitaminokat szervezetünk csak korlátozottan képes hosszú távon raktározni, emiatt az étkezéssel azokat folyamatosan pótolni kell. A B-vitamin hatékonysága nagymértékben függ az adagolástól is, hiszen a béltraktus telítődő szakaszában szívódik fel.
A NUTRILITE™ egyedülálló újdonsága, a B-vitamin Plus tabletta az azonnali és elnyújtott B-vitamin felszabadulást biztosító technológiák ötvözetét kínálja, ezzel támogatva az optimális B-vitamin felszívódást. A készítmény NUTRICERT™ tanúsítvánnyal rendelkező vízi farmokon termelt spirulinát (növényi tápanyagokban gazdag, kékeszöld mikroalga), valamint nyolcféle B-vitamint tartalmaz, amelyek létfontosságú szerepet játszanak a fáradékonyság leküzdésében és anyagcserénk normál energiatermelő működésében.
A NUTRILITE™ B-vitamin Plus az alábbi 8 vitamint tartalmazza:
1. tiamin (B1),
2. riboflavin (B2),
3. niacin (B3),
4. pantoténsav (B5),  5. piridoxin (B6),
6. biotin (B7),
7. folsav (B9),
8. kobalamin (B12)
A kétrétegű tablettából kétféle B-vitamin azonnal bekerül a szervezetbe, majd hat további B-vitamin lassan és fokozatosan szabadul fel, így a termék nyolc órán keresztül biztosítja számunkra a szükséges energiát. A B-vitamin Plus mesterséges színezéket, édesítőszereket vagy tartósítószereket nem tartalmaz.
Kiknek javasolt a fogyasztása?
Azoknak az elfoglalt, aktív felnőtteknek, akik törődnek az egészségükkel, étrendjük azonban nem mindig tartalmazza a szükséges tápanyagokat, és nem szeretnének naponta több tablettát bevenni. Egy egészséges reggeli NUTRILITE™ B-vitamin Plus tablettával kiegészítve tökéletes indítása a napnak.
Ajánlott fogyasztói ár: 5 300 Ft
www.amway.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top