Csajok Magazin

Az új Beauty őrület

Ha igazán vonzóak akarunk lenni, elsőként azt fontos megértenünk, hogy ez egy összetett folyamat. Nem elég felvenni egy új, gyönyörű ruhát; bizony azt viselni is tudni kell! Egy nő a kisugárzásától lesz vonzó, attól, hogy mindene egyben van, hogy nem csak kívülről, de belülről is úgy érzi, hogy szexi.
Rengeteg az olyan nő, aki ugyan elérte az álomalakot, de mellette a járása nélkülöz minden kecsességet, és valahogy nem sugárzik belőle az a plusz, amitől a férfiak epekednének érte.  Ha azonban megtanulja, hogyan legyen igazi NŐ, akkor garantáltan minden férfi a lábai előtt fog heverni.
A legtöbb edzés sajnos csak arra buzdít, hogy csökkentsd a testzsírt és építs izmot, ám közben sokszor a járás robosztussá válik, az izmok pedig túlságosan kötötté a nem megfelelő nyújtástól, ezáltal az összhatás nem igazán egyezik azzal, amiért elkezdtük az edzést.
A Beautyrobic pont azt adja a nőknek, amire szükségük van; hatékony zsírégetést, kemény alakformálást, és mindezt úgy, hogy közben nem tévesztjük szem előtt azt, hogy a cél az, hogy vonzóbbá váljunk. A mozdulatok úgy lettek összeállítva, hogy a rengeteg izolációs gyakorlatnak köszönhetően karcsúsodik a derék és a járásunk is olyan kecses lesz, mint egy igazi táncosnak.
Az óra 28-32 fokos teremben zajlik, így edzés közben drasztikusan csökken más edzésekhez képest a sérülések kockázata, a bőrünk az izzadástól kitisztul és gyönyörűvé válik.  Ráadásul az óra elején egy speciális zsírégető olajjal is bekenjük a testünket, így a narancsbőrnek is búcsút mondhatunk. A gyakorlatok úgy lettek összeállítva, hogy megtanuljuk egyre jobban uralni a testünket, így egyre magabiztosabbá és ellenállhatatlanabbá válunk.
A Beautyrobic mozdulatok szakmai hátterét egy gyógytornász adja, aki részt vett a Beautyrobic testvérének, a Beautycore-nak a megalkotásában. A Beautycore edzésnél ugyanúgy központban áll a nőiesség, de emellett fontos tényező a core izmok tökéletes erősítése, mely a mai ülő világban elengedhetetlen.  Kecsesség, nőiesség és a gyógytornász szakmai háttér; ez adja az alapját a Beautycorenak.
Nagyon fontos azonban megemlítenünk, hogy a tökéletes megjelenéshez nem elég, hogy megfelelő rendszerességgel mozgunk, ha közben a táplálkozásunkra nem fordítunk kellő figyelmet.
Az ideális alakhoz 30%-ban járul hozzá a mozgás és 70%-ban a megfelelő táplálkozás. Igen ám, de ha a szépség is előtérbe kerül a testzsírszázalék csökkentés mellett, akkor fontos a vitaminok beviteléről is gondoskodnunk, hiányuk ugyanis szárazzá teszi a hajunkat, töredezetté a körmünket és a bőrünk sem lesz élettel teli. A Beauty Diétában ügyelünk rá, hogy minden tápanyag és vitamin bekerüljön a szervezetbe, ne alakuljon ki hiánybetegség. Ráadásul az egészséges mértékű fogyás mellett mindezt úgy érjük el, hogy közben ne éhezzünk, ne essen be az arcunk, hogy a karcsúságunk mellett a szépségünk is előtérbe kerülhessen. Más diétákkal ellentétben a Beauty Diétát személyre szabottan alakítjuk, hogy biztosan mindenki elérje az álomalakot jojó effektus és éhezés nélkül.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top