Csajok Magazin

Az illat, amely olyan egyedi, mint Te magad

Személyre szabott illat a fehér pézsma molekula segítségével

Sokan minden nap váltogatják, sokan egyetlen egyre esküsznek, és vannak, akik életük végéig keresik az igazit. Megtalálni a tökéletesen hozzánk illő parfümöt nem könnyű, de most nagy esélyünk lehet rá. Az AVON népszerű Eve parfümcsaládjának új illata ugyanis különleges formulával és egy speciális, fehér pézsma molekulával kecsegtet, hogy soha többé ne mondhassák parfümünkre, hogy nem illik hozzánk.

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy valaki más parfümjét kipróbálva teljesen különböző illatot éreztünk, mint amire számítottunk. Ez a jelenség nem véletlen, bőrünk alapillatából adódik, amely épp olyan egyedi, mint ujjlenyomatunk. Minden ember bőre különböző illatot bocsát ki, amelyet befolyásolhat feromon szintünk, bőrünk pH-értéke, de akár pillanatnyi hangulatunk, étkezési szokásaink és az időjárás is. Ennek köszönhető, hogy ugyanaz a parfüm mindenkin másként hat, sőt, akár ugyanazon az emberen is napról napra változhat.

Parfümválasztásunknál mindig érdemes figyelembe vennünk ezeket a különbözőségeket, hiszen minden illat, amit magunkra fújunk, reakcióba lép bőrünkkel, így alakítva ki a mások számára érezhető illatunkat, amelyből szinte megfejthetetlen, hogy mely részét adja bőrünk természetes illata és melyet a parfüm szintetikus aromája. Egyedi illatunk és parfümünk különös reakcióját kutatva fejlesztették ki az AVON parfümőrei és tudósai a szépségmárka legújabb innovációját, az Avon Eve Privé parfümöt, amely különleges formulájának köszönhetően mindenki bőréhez úgy alkalmazkodik, hogy igazán hozzáillő és finom illatot eredményezzen.

Az AVON Eve Privé parfüm úttörő innovációja az exkluzív, bőrünk jellegzetes illatához idomuló fehér pézsma molekulában rejlik, amely a parfüm mindegyik rétegében megjelenik. A különleges molekula egybeolvad bőrünk természetes illatával, majd egyedi módon, a bőrünkkel harmonizálva teljesedik ki, és egy testreszabott, tartós illatot hoz létre.  Ezt az akkordot egészíti ki a ropogós piros alma és a jázminszirmok finom, imponáló illata, így alkotva meg a számunkra legfinomabb és legpasszolóbb aromát. Az Avon Eve Privé parfüm bőrünkkel reakcióba lépve mindig alkalmazkodik hangulatunkhoz, és pont olyan megismételhetetlen és kivételes illatot hoz létre, mint mi magunk!

Az anyagban említett termékek:

  • Avon Eve Privé parfüm 3999 Ft 50 ml

www.avon.hu

Az anyaghoz kapcsolódó termékfotókat a következő link segítségével érheted el az AVON Fotótárból:

https://drive.google.com/drive/folders/1kJ_SKUar9_4mVX5Na0Z7doavmfjp9CI4?usp=sharing

Az AVON aktuális termékkatalógusát a következő linkre kattintva lapozhatod át:

https://hu.avon-brochure.com/c06_hu_2021/?ic_campaign=2021C5&ic_source=organic-inm&ic_medium=home-header-imb

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top