Csajok Magazin

Az igéző 3D szempilla

A műszempilla alkalmazása kezdetben csupán a sztárok privilégiuma volt, mára azonban ez az „apró kis trükk” szinte bárki számára elérhető.

 A műszempilláknak számos fajtája létezik, melyek között kedvünkre válogathatunk, kezdve az „egy alkalmas” típusoktól, melyekkel akár otthon is dúsabb pillákat varázsolhatunk magunknak, egészen a professzionális, úgynevezett 3D műszempillákig.
A soros műszempillának rengeteg típusa létezik a diszkréttől az extrém – színes, tollas, gyöngyös, strasszos pillákig. A soros műszempilla felhelyezése kozmetikus által néhány perc alatt elvégezhető. A tincses műszempilla a saját szempilla tövére való illesztéssel és ragasztással kerül felhelyezésre. Ezen eljárás is nagyon gyors, általában 4-5 tincs elegendő egy-egy szemhéjra.
A legújabb trend az úgy nevezett 3D szempilla, amely egyre nagyobb teret hódít napjainkban. Az eljárás lényege, hogy a természetes szempillához szálanként kerül felragasztásra egy szintetikus agyagból készült műszempilla, aminek hosszát, vastagságát a vendég és a kozmetikus együtt választja ki. Több hosszméret és szálvastagság áll rendelkezésre. Az igazán szép hatás elérése érdekében minél több szempilla kerül felragasztásra, amely kb.70-90 szálat jelent.
Fontos, hogy a felhelyezés során a ragasztó bőrrel nem érintkezik, így az irritáció elkerülhető. Az eljárás 1 órát vesz igénybe. Tartóssága függ a természetes pillaváltástól, a „pillatulajdonos” odafigyelésétől és annak ápolásától. Fontos, hogy a felhelyezés után 24 órán belül ne érje víz, kerüljük a szoláriumot és a szaunát, mert a hő hatására a ragasztó elengedi a pillákat. Sminkelésnél a spirál használatát mellőzzük, mivel annak lemosásánál ledörzsöljük a műpillákat, valamint a spirál hatóanyaga megoldhatja a ragasztót. Ha semmiképpen sem tudunk a spirálról lemondani, akkor kérjük kozmetikusunktól az erre a célra kifejlesztett speciális spirált. A smink eltávolításánál ügyeljünk, hogy csak vízbázisú szemfesték lemosót használjunk, mivel az olajtartalmú lemosok megoldják a   ragasztót illetve ne dörzsöljük a szemünket, mert akaratlanul is kihúzhatjuk a pillánkat. A szempilla pótlása tulajdonképpen a vendégtől függ, ha hosszantartó csábító pillákat szeretnénk ajánlott 2-3 hetente visszajárni a kozmetikusunkhoz pótolni az elveszett szálakat.
A 3D szempilla természetes hatású, kényelmes és kortól független minden hölgynek nagyon jól áll.
Kossa Zsuzsanna, kozmetikus mester
M@ZS Szépségszalon
8000 Székesfehérvár, Olaj u. 5.
+36 30 226 0503
Park Hair Szalon
Budapest 13 ker. Viktor Hugo 32. Park Hair Szalon
+36 302015301
További információkért látogasson el
www.3dszempilla.com weboldalra.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top