Csajok Magazin

Az acélember 3D

Amerika és a világ legismertebb, legnépszerűbb és legerősebb szuperhőse, a különleges történetű Superman visszatér a mozikba – és ezúttal minden idők legerősebb csapata segíti a fantasztikus kalandok megelevenedését. A bemutató kapcsán nyereményjátékot indítunk!

Nyerd meg a limitált szériás Cruciani karkötő  egyikét!

Sorsolás: 2013. július 10.

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésekre:

Mi a neve Amy Adams filmbeli karakterének?

A, Lily Allan

B, Lois Lane

C, Rachel Dawson

Hányadik születésnapját ünnepelte a Cruciani C márka?

A, első

B, második

C, harmadik

A megfejtéseket a csajokmagazin@csajokmagazin.hu címre várjuk.

www.facebook.com/CrucianiHungary
http://www.youtube.com/watch?v=aUYl59LTYO4

Egy kis előzetes:

AZ ACÉLEMBER 3D (12)

Főszereplők: Henry Cavill, Amy Adams, Russel Crowe, Michael Shannon, Kevin Costner, Laurence Fishburne, Diane Lane. Fényképezte: Amir Mokri. Látvány: Alex McDowell. Írta: Jerry Siegel, Joe Shuster, David S. Goyer, Christopher Nolan. Producer: Christopher Nolan. Rendezte: Zack Snyder

Amerika és a világ legismertebb, legnépszerűbb és legerősebb szuperhőse, a különleges történetű Superman visszatér a mozikba – és ezúttal minden idők legerősebb csapata segíti a fantasztikus kalandok megelevenedését.
A rendezői székbe a 300-at és a Watchmen – Az őrzők-et is alkotó Zack Snyder ült, a történetváz kialakítását és a produceri feladatokat a Batman-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan vállalta. Clark Kent és Superman kettős szerepét Henry Cavill játssza; fontosabb partnerei mind Oscar-díjazottak vagy már jelölték őket: Lois Lane-t Amy Adams, az újság főszerkesztőjét Laurence Fishburne, a távoli bolygóról érkezett gyerek örökbefogadó szüleit Diane Lane és Kevin Costner, igazi apját Russell Crowe alakítja; a főgonosz mindig hálás szerepét Michael Shannon kapta.

A régen várt, hatalmas költségvetéssel készült, különlegesnek ígérkező film elkészítése során az elmúlt évek legnagyobb mozisikereinek készítői fogtak össze: igazi filmes szuperválogatott áll Az acélember mögött.

IMAX 3D-BEN IS!

Mozibemutató: 2013. június 20.
Eredeti cím: Man of Steel
Színes szinkronizált amerikai film
Műfaj: kaland/akció/fantasy
Gyártó: Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures
Játékidő: 143 perc
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Szinkronos előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=aUYl59LTYO4

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top