Csajok Magazin

Ashley Tisdale Brad Pitt mellett kelne

Ashley Tisdale legszívesebben Brad Pitt mellett kelne reggelente – A High School Musical szőkeségéről kiderül, hogy legszívesebben Angelina Jolieval cserélne, mert akkor minden reggel láthatná Brad Pittet az ágyban. Ashley új filmjében, ismét Sharpay Evans bőrébe bújik, hogy elkápráztassa a New York-i producereket, de Boi nevű kutyája, nagyobb sikert arat nála.

Ashley Tisdale a High School Musical szőke dívája a Sharpay csillogó kalandja forgatásán elárult, hogy ha cserélhetne valakivel, az biztos Angelina Jolie lenne, hiszen akkor minden reggel Brad Pittet mellett ébredhetne. Ennek a hírnek valószínűleg nem igazán örül Ashley jelenlegi barátja, Scott Spear a hollywoodi kliprendező, akivel kapcsolatuk már 2 éve törtetlen. A szőkeség azt is elárulta, hogy a szerinte a legszexibb pasi a világon Johnny Depp.

Ashely a New Jersy-i állambeli Monmouth Country született, 1985. július 2-án. A nemrég a 26. születésnapját ünneplő színésznő filmes karrierje a 90-es évek végén kezdődött. Több olyan hazánkban is nagysikerrel futó sorozatban is feltűnt, mint a Beverly Hills 90210 vagy a Hetedik Mennyország. 2001-ben a Donnie Darkóban is szerepet kapott, azóta Ashley karrierje szinte töretlenül halad előre. A filmes karrieren túl Ashley mögött komoly zenei múlt is áll, két önálló albuma is megjelent már meg az évek során. 2006-ban Ő volt az első nő, akinek a Billboard 100-as listáján két dallal is sikerült debütálnia. Saját bevallása szerint a zenei karrierjére legjobban Madonna, Gwen Stefani, illetve Christina Aguilera hatottak, imádja, hogy szinte minden egyes új albumokkor meg tudna újulni.

A 26 éves színésznő ismét Sharpay Evans bőré bújva próbálja elnyeri a rajongók figyelmét. Sharpay karakterén túl Ashley volt a film executive producere is. Az új történetben Ashley a High School Musicalből már jól ismert szőkeséget játssza, Sharpay Evanst, akire az East Highschool elvégzése után egy jótékonysági gálán Boi kutyájával közösen előadott produkciója után felfigyel egy tehetségkutató. Ekkor indul el Sharpay kalandos útja New Yorkba, ahol rá kell jönnie, hogy az élet nem olyan rózsaszín, ahogy azt Ő gondolta. Az izgalmas kalandok közepette Sharpay találkozik a jóképű Paytonnal, akit az ismert macsó Austin Butler játszik. Ha érdekel Sharpay csillogó kalandja, akkor megnézheted szeptember 10-én, a Disney Csatornán.

A film előzetesét megtekinthető az alábbi linken: TRAILER

A film forgatásán több érdekességet is megtudhattunk Ashleytől. A szőkeség nagyon nehezen tudta megszokni az új stábot, és hogy minden csak róla szól. Kiderült az is, hogy Ashleynek nagyon hiányoznak a High School Musical sztárjai. „Teljesen új stábbal, színészekkel dolgozok az új filmemben, ugyanis ez csak Sharpay-ról szól. Megmondom őszintén, nagyon hiányoznak a barátaim a High School Musicalből. Annyira furcsa a díszletek között, illetve a folyosón úgy sétálna, hogy nincs ott Zac vagy Vanessa. Nagyon hiányoznak.”. Ashley elárulta, hogy miért is csillognak Sharpay ruhái, tudni kell, hogy Sharpay imádja ezeket a pici hamis gyémántokat. Ez onnan adódik – mondja Ashley – hogy az én telefonomon is vannak ilyen fénylő kis kövek. És amikor forgattuk a High School Musicalt, akkor jött az ötlet Kenny Ortégától, a rendezőtől, hogy mi lenne ha Sharpay ruháin is ilyen kis kövek lennének. „Szóval az én telefonom miatt lett Sharpaynak csillogó ruhái!” – mondta Ashley.

Tudtad, hogy…
Ashleynek normális gyerekkora volt.
Teljesen normális iskolába járt és a szülei sosem erőltették, hogy színésznő legyen.
Ashley kedvenc zenészei
Adele, Katy Perry, Lady Gagat és Pinke, Őket hallgatja a legtöbbet.
Nagyon fontos az alvás!
Ashley szerint a sok alvás az egyik legfontosabb, hogy szép maradjon a bőre.
A kedvenc mozisztárjai
Ashley kedvence Will Farel, de Kate Hudsonnak és Cameron Diaznak is nagy rajongója.
Ruhaboltban dolgozott
Fiatalabb korában Ashley több ruhaboltban is dolgozott mint eladó

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top