Csajok Magazin

Arcvarázsló

– fiatalodj egyszerűen, műtétek nélkül!

A mai rohanó világban a szépség nem csak a kiváltságosok adottsága, hanem szinte már elvárás mindenki felé. Nap mint nap tökéletes mosolyú, hibátlan bőrű modellek sulykolják belénk az újságok hasábjairól, vagy a TV képernyőjéről: maradj fiatal, legyél vonzó! Nem meglepő tehát, ha rájuk szeretnétek hasonlítani, a megnyerő fiatalos külső manapság már mindenki számára szinte presztízskérdés. Legyen szó akár munkahelyről, vagy párkapcsolatról: a vonzó, fiatalos megjelenés mindenhol hatalmas előnyt jelent. Ki ne szeretne friss és üde maradni, reggelente jókedvűen a tükörbe pillantani, de tény, hogy az idő vasfoga bizony előbb-utóbb mindenkin nyomot hagy.  Megfizetheted akár a legdrágább bőrfeszesítő és hidratáló termékeket, rendelhetsz kosárszámra a teleshopban hirdetett méregdrága kozmetikumokból, sminkréteg mögé rejtheted a ráncaidat, és a plasztikai beavatkozások tárháza is szinte végtelen manapság – de bármennyire is tiltakozunk és küzdünk a természetes öregedés ellen, végül úgyis eljön az a pillanat, amikor ébredés után a tükörből visszatekintő ráncok, barázdák, szem körüli szarkalábak már elkeserítenek minket.

Mit lehet tenni, ha reggelente a tükörbe nézve a látvány már egyre inkább elszomorító? Amikor azt érzed, ahogy az öregedéssel vívott harcot lassan elveszíted? Mi a megoldás, ha szeretnél éveket fiatalodni, de viszolyogsz a plasztikai sebészek kése alá feküdni, és tartasz a különféle eljárások mellékhatásaitól? A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk: Arcvarázsló PRP- (Drakula-) kezelés.

A kezelés Amerikában már nagy népszerűségnek örvend, hollywoodi celebek egész sora – többek között Angelina Jolie, Kim Kardashian – és élsportolók, mint például az NBA sztárjátékosa Kobe Bryant is rendszeresen élvezi a PRP jótékony hatását. A terápia már hazánkban is egyre nagyobb teret hódít magának (a Barátok közt sztárja Csomor Csilla is – ahogy a köznyelvben elterjedt – a Drakula terápiával őrzi meg fiatalos vonásait már évek óta), de mitől vált olyan közkedveltté a kezelés?
A forradalmi eljárás roppant egyszerű, a kezeléshez nincs szükségünk különféle mesterségesen előállított vegyületekre, plasztikai sebészek szikéire, hiszen a páciensek a saját vérükből kinyert anyagtól szépülnek, fiatalodnak.  Az eljárás számtalan előnye közül az egyik legfontosabb, hogy – más kezelésekkel ellentétben – itt gyakorlatilag nincsenek mellékhatások, allergiás reakciók, hiszen a vérünket juttatják vissza a bőr alá. Az eredmény gyors, a kezelés után látványos a különbség, ugyanakkor tartós is, akár egy-másfél évig is látható marad az Arcvarázsló fiatalító hatása. A terápia pedig még hathatósabb és tartósabb más kezelések igénybevételével. És az Arcvarázsló nem csak a külsőnkre lesz pozitív hatással, általa az évek alatt kissé már megcsorbult önbecsülésünket is visszanyerhetjük. Miután vonásaink kisimultak, újból elégedetten vehetjük szemügyre magunkat a tükörben, és szinte ragyogni fogunk kívül-belül, miközben ismerőseink/barátaink elismerő, dicsérő szavait isszuk magunkba a kezelések után.

Az öregedés folyamata tehát egy egyszerű, fájdalommentes, inkább szépészeti, mintsem orvosi beavatkozással késleltethető, lassítható; az Arcvarázsló kezelés segítségével a tükör már nem az ellenségünk többé, és megfiatalodott vonásokkal ébredhetsz akár már a terápia megkezdése utáni héten. Az eljárás után belső egyensúlyunk visszaáll, ismét kívánatosnak, vonzónak érezhetjük magunkat.
Az Arcvarázsló terápia valódi – ha élhetek ezzel a hasonlattal – vérfrissítés a szépészeti iparban: forradalmian új és modern naturális esztétikai orvosi kezelés – műtéti beavatkozás és káros mellékhatásokkal járó mesterséges testidegen anyagok nélkül – amellyel lelassíthatjuk az öregedés folyamatát.  Az Arcvarázsló eljárás gyors, egyszerű, látványos és tartós, fájdalom-, kockázat- és mellékhatás-mentes. Az Arcvarázslóval újra örömmel fogsz együtt ébredni az arcoddal!

Részletek:    http://ormosintezet.hu/szepeszet/arcvarazslo_prp_drakula_kezeles/

ARCVARÁZSLÓ PRP-(DRAKULA-) KEZELÉS

MOST

70 % ENGEDMÉNNYEL

VEHETŐ IGÉNYBE


AJÁNDÉK:


ARC PRP-KEZELÉSKOR EGY ARC-DERMAROLLER KEZELÉST


INGYEN ELVÉGZÜNK.

ORMOS Intézet

1184 Budapest, Hengersor u. 73.
Telefon: (06-1) 295-59-63

www.ormosintezet.hu

Nyitva tartás:

• H – P 8 – 19 óráig
• Szo   8 – 13 óráig

• Előzetes bejelentkezés szükséges.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top