Csajok Magazin

Anyának szépet, apának valami hasznosat

Karácsonyiajándék-ötletek minden generációnak

Naponta találkozunk velük, ismerjük minden rezdülésüket, mégis ahogy közelednek az ünnepek sokszor tanácstalanul állunk, és szinte kivétel nélkül feltesszük magunknak a kérdést: mivel lepjük meg szeretteinket? Vajon mire vágyik anyu, mire van szüksége a nagypapának, mi csal majd mosolyt a legjobb barátunk arcára? Az ideális ajándék mindenki számára más és más, van azonban néhány alapötlet, amellyel nem lőhetünk mellé. A MOM Park stylistjai, a Fashion donoros lányok olyan tippekkel szolgálnak, amelyek beindíthatják a fantáziánkat, és segítségükkel megtalálhatjuk a tökéletes karácsonyi ajándékot mindenkinek.
Ékszerből sohasem elég!
Legyen szó bármilyen korosztályról, szinte alig van olyan hölgy, aki ne örülne egy új karkötőnek, fülbevalónak, kiegészítőnek. Akár a legújabb trendnek megfelelő, akár egyedi, kézzel készített darabot választunk, egy szép ékszerrel nyert ügyünk van. A főzés szerelmeseinek mindig jól jön egy-egy izgalmas konyhai kiegészítő, de a fa alá kerülhetnek különböző kozmetikumok és minőségi szépségápolási termékek is.
Egy pasi mindent megold…
A praktikum jegyében egy férj, apa számára a legjobb ajándék mindenképpen valami olyan, ami nemcsak esztétikus, de hasznos is. Egy cipő, hangfal, óra vagy pénztárca mindig nyerő ötlet, de a hobbijára utaló meglepetéssel is sikert arathatunk. Persze klasszikus vonalon maradva egy üveg jóféle bort is választhatunk.
Közös sütés a nagyival
A nagyi sütijénél nincs jobb! Talán csak az az édesség, amit az unokával együtt készíthet el. Néhány új sütő- vagy mézeskalácsforma, új receptes könyv és már indulhat is a közös konyhai tevékenykedés.
Emlék nagypapának és unokának
Olyan ajándékokat válogattunk össze, amelyekből sugárzik a visszafogott, decens hangulat, így nem maradhatott ki a könyv, a sál és a mandzsettagomb sem. Viszont ha valami különlegesebbet szeretnénk, lepjük meg a nagypapát egy naplóval és egy töltőtollal, majd kérjük meg, hogy írja le nekünk legkedvesebb történeteit.
Mindegy, csak kellemes emlékhez kötődjön
A szeretet ünnepén barátainkról sem feledkezhetünk meg. Ilyenkor a legfőbb szempont általában az, hogy az ajándék valamilyen kellemes, közös emléket elevenítsen fel. Készülhetünk például olyan aprósággal, mint egy kávés csésze, amivel mindig feleleveníthetjük a beszélgetéseket, de egy menő fülhallgató vagy az iSteve könyv is jó választás.
Gyerekeknek és örök gyerekeknek
Mi másra vágyhatna jobban egy kisfiú vagy kislány, mint cukorkára és mütyürkékre? A különleges karácsonyfadíszek mindig nagy sikert aratnak, de az állatfigurák, vagy éppen a matrujska baba sem mentek ki a divatból. Persze egy mesefigurás óra vagy egy csomag zsírkréta is biztosan mosolyt csal a gyerkőcök arcára.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top