Csajok Magazin

Angilure – szoptatós melltartó

A Baba-mama expon találkoztam először ezzel a melltartóval, amely megkönnyíti minden kismama életét. Így válnak sokkal könnyebbé az anyasággal járó változások, hiszen anyának lenni az egyik legcsodálatosabb dolog, és ha ráadásul mindezt megkönnyítik…

Bámulatos érzés gyermekünket a testünkből táplálni, olyan kapocs, ami leírhatatlan, emellett gyermekünk testi-lelki fejlődésében is elengedhetetlen, hiszen az érzelmi alapokat ebben az időszakban „rakjuk” le, így fontos, hogy lehetőség szerint minél tovább kapjon anyatejet. Ez a tápanyag az a kincs, amelytől babánk sokkal egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá válik, ráadásul könnyebben visszanyerhetjük alakunkat. A mai divat ráadásul megkönnyíti mindezt, csinos ruhákban járhatunk, divatos fehérneműket hordhatunk.

A fehérneműt forgalmazó tehát emellett számos típust (24 különböző melltartó) vonultat fel, hatalmas méretválasztékkal 65-120-ig, ami a nagy mellű kismamáknak is jó hír, hiszen ők azok, akiknek a legnagyobb szüksége van ezekre a darabokra, és mégis számukra a legnehezebb megtalálni a hozzájuk illő melltartót. Négyféle termékcsoportból válogathatunk, amely szinte minden igényt kielégít: nemcsak a hétköznapokhoz, hanem a nyugodt éjszakához, szórakozáshoz és sportoláshoz is megtaláljuk a számunkra leginkább tetsző melltartót. A megfelelő forma mellett, nagy hangsúlyt kell fektetni a minőségre is, amely ebben az esetben kifogástalan: olasz, spanyol, török, német és magyar alapanyagokból dolgoznak, amelyek bőrbarát, finom tapintású, légáteresztő és antiallergének.

Praktikum sem utolsó szempont, hiszen babánkkal a karunkban kicsit „egykezessé” válunk, így roppant jó, ha a melltartó kosarát egy kézzel is be tudjuk kapcsolni. Az sem elhanyagolható, hogy a készítők nemcsak a praktikumot, a kényelmet, hanem a divatot is szem előtt tartották, hiszen manapság a kismama divat is követi a trendet, így a fehérneműnknek sem szabad lemaradnia. Emellett a színek kavalkádja várja a kismamákat, hiszen a fehér mindig divat, de mint mindenki más az anyukák is szeretik a változatosságot, és így a mama jó közérzetével, a kisbaba is jól érzi magát. Végül, de nem utolsósorban, tisztában vannak vele, hogy egy kismamának mennyi ideje van, a kötelező feladatok mellett, semmi…a legkevésbé van kedve órákon át vásárolgatni, így katalógusukból vagy honlapukról könnyen megrendelheti, ráadásul roppant kedvező áron!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top