Csajok Magazin

Angilure – szoptatós melltartó

A Baba-mama expon találkoztam először ezzel a melltartóval, amely megkönnyíti minden kismama életét. Így válnak sokkal könnyebbé az anyasággal járó változások, hiszen anyának lenni az egyik legcsodálatosabb dolog, és ha ráadásul mindezt megkönnyítik…

Bámulatos érzés gyermekünket a testünkből táplálni, olyan kapocs, ami leírhatatlan, emellett gyermekünk testi-lelki fejlődésében is elengedhetetlen, hiszen az érzelmi alapokat ebben az időszakban „rakjuk” le, így fontos, hogy lehetőség szerint minél tovább kapjon anyatejet. Ez a tápanyag az a kincs, amelytől babánk sokkal egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá válik, ráadásul könnyebben visszanyerhetjük alakunkat. A mai divat ráadásul megkönnyíti mindezt, csinos ruhákban járhatunk, divatos fehérneműket hordhatunk.

A fehérneműt forgalmazó tehát emellett számos típust (24 különböző melltartó) vonultat fel, hatalmas méretválasztékkal 65-120-ig, ami a nagy mellű kismamáknak is jó hír, hiszen ők azok, akiknek a legnagyobb szüksége van ezekre a darabokra, és mégis számukra a legnehezebb megtalálni a hozzájuk illő melltartót. Négyféle termékcsoportból válogathatunk, amely szinte minden igényt kielégít: nemcsak a hétköznapokhoz, hanem a nyugodt éjszakához, szórakozáshoz és sportoláshoz is megtaláljuk a számunkra leginkább tetsző melltartót. A megfelelő forma mellett, nagy hangsúlyt kell fektetni a minőségre is, amely ebben az esetben kifogástalan: olasz, spanyol, török, német és magyar alapanyagokból dolgoznak, amelyek bőrbarát, finom tapintású, légáteresztő és antiallergének.

Praktikum sem utolsó szempont, hiszen babánkkal a karunkban kicsit „egykezessé” válunk, így roppant jó, ha a melltartó kosarát egy kézzel is be tudjuk kapcsolni. Az sem elhanyagolható, hogy a készítők nemcsak a praktikumot, a kényelmet, hanem a divatot is szem előtt tartották, hiszen manapság a kismama divat is követi a trendet, így a fehérneműnknek sem szabad lemaradnia. Emellett a színek kavalkádja várja a kismamákat, hiszen a fehér mindig divat, de mint mindenki más az anyukák is szeretik a változatosságot, és így a mama jó közérzetével, a kisbaba is jól érzi magát. Végül, de nem utolsósorban, tisztában vannak vele, hogy egy kismamának mennyi ideje van, a kötelező feladatok mellett, semmi…a legkevésbé van kedve órákon át vásárolgatni, így katalógusukból vagy honlapukról könnyen megrendelheti, ráadásul roppant kedvező áron!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top