Csajok Magazin

Amikor a kilók nem akarnak lemenni

Segítség a fogyókúrás nehézségeknél. – A fogyni vágyók közül sokan próbálják ki egymás után a különböző fogyókúrákat. Éheznek, lemondanak a zsíros és édes ételekről, vagy fitnesz edzésekre járnak. Ha az elején megszabadulnak pár kilótól, leggyakrabban a megkötött víz elvesztésével, sok esetben hamarosan megakadnak.

Ez általában akkor fordul elő, amikor a szervezet hozzászokik az alacsonyabb kalória bevitelhez. Ezt követően ugyanis megelőző céllal csökkenti az anyagcsere alapszintjét, hogy könnyebben átvészelhessük az éhezés várható időszakait. Az alacsonyabb kalóriaigény miatt egyre nehezebbé válik megszabadulni az elraktározott kilóktól, és hamarosan a fogyni vágyás is lankad. Aki ekkor visszatér a régi étkezési szokásaihoz, gyorsan megtapasztalhatja az úgynevezett jojó effektust: a szervezet minden felesleges kalóriát gondosan elraktároz az esetleges éhezési időszakokra – és a testsúly meredeken emelkedni kezd.

Amikor farkasétvágy jelentkezik

A tökéletes testsúly elérésének másik akadályát a féktelen farkaséhség rohamai jelentik Ezt az érzést könnyedén le lehet küzdeni egy természetes hatóanyaggal, amely az ázsiai madar bokor gyökerének kérgéből származik és amely a Cefamadar® homeopátiás gyógyszerben is megtalálható. Egy doboz 100 tablettát tartalmaz, így több mint egy hónapra elegendő. Ajánlott fogyasztói ára mindössze 5.095 Ft!! Egy  Németországban elvégzett többcentrumos gyógyszervizsgálat során megállapították, hogy a Cefamadar nevű homeopátiás étvágycsökkentő gyógyszer hatásosan nyomja el az étvágyat.  A résztvevők általánosságban az étvágyuk egyértelmű csökkenését tapasztalták, és mivel hamarabb jelentkezett a jóllakottság érzete, egyre jellemzőbb volt, hogy kisebb adagokat fogyasztottak. (További információk a  www.homeopatiasfogyas.hu oldalon.)

Kevesebb kalóriával is jóllakottan

A vezető egészségügyi szakértők általában nem javasolják a kiegyensúlyozatlan, drasztikus diétákat, és helyettük csökkent kalóriatartalmú, kiegyensúlyozott étrendet javasolnak a hosszú távú testsúlycsökkenés érdekében.  Az alakunkra jótékony hatással bíró táplálkozás példája az új, hatékony Cefamagar® készítmény (különleges táplálkozási célú élelmiszer, a gyógyszertárakban kapható). Ezt a diétás italport alacsony zsírtartalmú tejjel kell elkészíteni és jóllakottság érzését kelti. Egy adag mindössze 262 kalóriát tartalmaz, ugyanakkor minden alapvető tápanyag megtalálható benne (további információk a www.sportosfogyas.hu  oldalon). Igény szerint napi egy-két étkezés helyettesíthető vele, így a súlycsökkenést egyénenként fel lehet gyorsítani. Ezen kívül az esetenként előforduló lakomákat is kiegyensúlyozhatjuk a segítségével. Egy doboz 17 adagot tartalmaz és ajánlott fogyasztói ára csak 4.650,- Ft!!

Emellett ügyelni kell megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre (kb. 2 l alacsony energiatartalmú ital vagy víz fogyasztása ajánlott) és arra, hogy a napi étrendből ne hiányozzon a zöldség és a gyümölcs sem!

Figyelmeztetés
Cefamagar® – Testtömeg csökkentést elősegítő különleges táplálkozási célú élelmiszer vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és L-karnitinnel.
Cefamagar® fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A Cefamadar tabletta x 100 homeopátiás gyógyszerkészítmény. (Hatóanyag: Calotropis gigantea.) 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top