Csajok Magazin

Ametiszt Hotel Harkány

A harkányi gyógyvíz eredményesen kezeli a meddőséget!

A harkányi Ametiszt Hotelben most egy különleges gyógykezelés igénybevételére nyílt lehetőség Zsigmondi Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház bevonásával gyermektelenséggel diagnosztizált nők számára meddőség elleni kúrát biztosítanak, amely a harkányi gyógyvíz páratlan élettani hatását használja fel.

A Magyarországon fellelhető termálvizek közül igen sokról köztudott, hogy kedvező hatással vannak az emberi egészségre. A harkányi gyógyvíz segítségével egészen nemes feladatra vállalkoztak az orvosok: tudományos, empirikus alapon végzet kutatások megállapították, hogy az ott fellelhető gyógyvíz és az ezzel végzett kezelés alkalmas a meddőségben szenvedő nők fogantatási esélyeit jelentősen javítani.
Tudjuk jól, mennyire csodálatos dolog, mekkora áldást jelenthet egy kisgyermek megfoganása – a kúrával pedig az erre vágyó hölgyeken szeretnének segíteni, akik így annak ellenére is részesülhetnek az anyaság örömeiben , hogy korábban gyermektelenséget állapítottak meg náluk. Az Ametiszt Hotel és a Zsigmondi Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház közös meddőségkezelési szolgáltatása Harkányban ezzel rengeteg leendő anyának adhatja vissza a reményt. A harkányi meddőség kezelés az igénybe vevő nők 44.5 %-a körében 1 éven belül sikeres várandóságot eredményezett.
A kutatások és vizsgálatok kimutatták, hogy a harkányi gyógyvíz egyéb női megbetegedések gyógyításában, mérséklésében is segíthet. A kismedencei gyulladással (amely nem megfelelő kezelés, gyógyulás esetén meddőséghez is vezethet!) beutalt betegeknek a minta alapjául szolgált időszakban a 72%-a tapasztalt javulást vagy akár gyógyulást a balneoterápiának köszönhetően. Hasonló ez az arány a gyermeknőgyógyászati problémákkal kezelt fiatal lányoknál is.
Mielőtt igénybe vennénk a kezelést, szükség van egy előzetes állapotfelmérésre: az igen egyszerűen történik, Önnek csak el kell küldenie korábbi leleteit és eredményeit. A gyógykórház szakorvosai ezek alapján mérlegelik, ajánlott-e a kúra alkalmazása. Amennyiben igen, a személyes igények és kórtörtének figyelembe vételével sor kerülhet a végleges megrendelésre.
A meddőségkezelés mellékhatás nélküli természetes gyógymód, amely a következőkből áll:
 gyógymasszázs
 gyógyvizes fürdőkúra
 gyógyvizes iszappakolás
 gyógytorna
 keringésjavító eljárások, kezelések
Ezen felül a remélhetőleg leendő kismamák feladata a pihenés, amelyhez minden szükséges eszközt és feltételt az Ametiszt Hotel biztosít.
Érdeklődni lehet :
Béda Pál
Ametiszt Hotel Harkány
20/9272-106

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top