Csajok Magazin

ALORY – A test és lélek szentélye

BELSŐ ÉRTÉKEINK Önfejlesztés, félelmek felismerése és feloldása, önszeretetünk és önbizalmunk erősítése, betegségek lelki okai, párkapcsolati és szülő-gyermek kapcsolati kérdések, asztrológia, csakrameditációk és -harmonizálás, stresszoldás, életmód és életvezetési tanácsadás, masszázs a léleknek, jóga az egészségért. Egy hely, ahol kézzelfogható segítséget adunk a változtatni és változni akaróknak. Egy jobb életért.

KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS A MESÉS KELETRŐL
Hagyományos és különleges kezelések egy profi kezei közt! Kényeztető ápolás – manikűr és pedikűr gyertyás masszázzsal. Papayás, zöldalmás, fahéjas, mézes bőrradír és masszázskrém. Minden évszaknak saját szín és illatárja zárja magába a felüdülésre váró kezeket, lábakat.

 

KOZMETIKAI SPA KEZELÉSEK ALOE VERAVAL
A hagyományos értelemben vett kozmetikai kezelések ideje lejárt. Teljes kényeztetésre, testünk, lelkünk és szellemünk ellazulására is vágyunk. Aromaolajos lábfürdő, frissítő kézmasszázs és más finomságok teszik feledhetetlenné a kezeléseket. Csokoládévarázs, vitalizáló bomba, a tenger varázsa, harc a ráncok ellen.

VARÁZSLATOS MASSZÁZSOK
Masszázsaink harmonizálják, helyreállítják a testi, szellemi és lelki energiák egyensúlyát, csökkentik a mindennapi stressz okozta terhelést, nyújtják az ízületeket, izmokat, oldják a pszichés- és izomfeszültséget. Összetett kezeléseink, kezeléssorozataink segítik az alvászavarok leküzdését, a test méregtelenítését, javítják a sportban nyújtott teljesítményt. Hatásos kezeléseket biztosítunk a várandósság alatt és után kismamák részére.

www.alory.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top