Csajok Magazin

Álomszép alkalmi frizurák

– otthon, egyszerűen – Hajas László mesterfodrász tippjeivel

Év vége felé közeledve egymást érik a karácsonyi vállalati és családi ünnepségek, nem beszélve a szilveszteri parti hangulatról és forgatagról. Lázas a készülődés. Sokszor a hölgyek napokkal-hetekkel előre eltervezik, milyen ruhában, sminkkel és frizurával jelenjenek meg a számukra fontos eseményeken. Minden fortélyt bevetnek a csodálatos megjelenésért, amiből természetesen nem maradhat ki a frizuraköltemény sem. A Bellissima Magic Style melegített hajkefe segítségével csillogó, gyönyörű fürtöket varázsolhatunk magunknak ünnepnapokon és rohanós reggeleken egyaránt.

Bellissima Magic Style melegített hajkefe segítségével percek alatt vörös szőnyegre illő megjelenést biztosíthatunk magunknak. A Bellissima Magic Style melegített hajkefe dús hatást, textúrát és csillogást biztosít a hajnak, s az átmelegedő fémhengernek köszönhetően a kefe formázza és fényesíti a hajat egyetlen mozdulattal. Hajas László mesterfodrász, a Bellissima nagykövete hosszú évek óta vesz részt a forradalmian új termékek fejlesztésében és tesztelésében, s idei frizuratippjeivel kíván hozzájárulni az ünnepi készülődéshez.

Napjainkban sokan vágynak az egyik legdivatosabb frizurára, a retró hullámokra. Ehhez először fésüljük ki a hajunkat, majd osszuk három vízszintes részre. Csipesszel tűzzük el azokat a tincseket, amelyekkel csak később kívánunk dolgozni. Tekerjünk egy vékonyabb tincset a Bellissima Magic Style melegített hajkefére a hajvégektől a hajtő felé, majd óvatosan húzzuk a kefét a hajvégek felé. Amennyiben erősebb hullámokat szeretnénk, hagyjuk néhány másodpercig a hajat feltekerve a kefén. Haladjunk tincsről tincsre, majd kezünkkel igazítsuk helyére a loknikat, végül hajlakkal fixáljuk a frizuránkat.

A francia csavart konty az egyik legelegánsabb frizuratípus. Fésüljük ki a hajunkat, ügyeljünk arra, hogy ne maradjon benne csomó. Majd tincsről tincsre haladva simítsuk ki a hajunkat a Bellissima Magic Style melegített hajkefével. Oldalról szorosan fésüljük a hajat a tarkó felé és több csattal fogassuk meg a hajat átlósan a tarkótól a fül irányába. Figyeljünk arra, hogy a csatokat rejtsük a hajunk alá. Amikor elkészültünk, húzzunk ki néhány, arc melletti vékonyabb tincset és göndörítsük be a melegített hajkefével. Tekerjük fel a tincseket a hajvégektől a hajtő felé, néhány másodpercig várjunk, majd gyengéden húzzuk a hajkefét a haj vége felé. Végül hajvédő termékkel vonjuk be a hajunkat vagy fújjuk be hajlakkal.

A lófarok-frizurát nemcsak hétköznapokra ajánljuk, de az ünnepnapokat is elegánssá tehetjük egy-egy érdekesebb copf készítésével. A lófarok kitűnő választás félhosszú vagy hosszú haj esetén, s kortól függetlenül viselhetjük. Fésüljük ki a hajunkat, majd egy elegáns gumival vagy csattal fogjuk össze az összes hajat fejünk középmagasságában.  Utána tincsről tincsre haladva hullámosítsuk a copfot a Bellissima Magic Style melegített hajkefével a retró hullámoknál leírt módon. Végül hajlakkal vagy csillámpermettel üdévé varázsolhatjuk a frizuránkat.

A 60-as évek inspirálta frizura igencsak különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének. A jól kifésült hajat középen válasszuk ketté, majd a Bellissima Magic Style melegített hajkefe segítségével emeljük meg a hajtöveket, így dús hatást érhetünk el. Ehhez fogjunk meg egy tincset és emeljük meg a tövét. Ügyeljünk arra, hogy 90 foknál magasabbra emeljük a hajtövet, majd helyezzük alá a melegített hajkefét, és ívelten húzzuk a hajkefét a hajvégek felé, ahogy egy körkefével is tennénk szárítás közben. Ezután kétféle utat választhatunk: vagy lágy hullámokat varázsolunk a körkefével, vagy laza, de hatalmas kontyot készítünk. Végül ujjainkkal megigazítjuk a tincseket és fixáljuk a frizurát.

Bellissima Magic Style melegített hajkefével olyan könnyedén, egyszerűen és gyorsan formázhatjuk a hajunkat, mintha kedvenc fodrászunk készítette volna. Naponta is használhatjuk a készüléket, hiszen mindössze 140°C-ra melegszik fel és nem roncsolja a hajunkat.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top