Csajok Magazin

All in one… amikor minden vágyad teljesül

Kéne már egy kis én-idő magadra… de nemcsak olyan, mikor a divatról, az egészségről, a karcsúságról, vagy a pasikról folyik a szó.

Valami olyanra vágynál inkább, ami úgy nyújt örömöt és boldogságot, hogy közben tanulhatsz is valamit. Ami nemcsak szórakozás, hanem izgalmas kihívás is egyben.

Amiben kipróbálhatod magad, hogy mire vagy képes.Ami úgy nyújt sikerélményt és elégedettséget, hogy közben felébreszti és kiteljesíti a kreativitásodat.

Amikor valami olyat csinálhatsz, ami által közvetetten, de mégiscsak jobban megismerheted magad, mint eddig valaha is. Ezáltal pedig fejlődhetaz egész személyiséged.

Azt gondolod, hogy ez túl sokféle álom egyszerre? Hogy nincs is olyan tevékenység a világon, amelyben mindezt egyszerre meg lehet találni?
Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy mi bizony tudunk mutatni neked ilyet. Ez pedig a Művészház Jobbagyféltekés Rajzolása.

Rajzolááás? De hiszen a rajzolás az a művészeknek való! – halljuk máris a kiáltást.
Erre csak azt tudjuk mondani, hogy hidd el:minden nő alapvetően magában hordozza a művészetek iránti fogékonyságot és alkotóerőt.

MIÉRT ÉPP A MŰVÉSZET?

Hát először is, mert a művészet nőies dolog. Ezt még nem hallottad sohasem?
Akkor gondolj csak bele, mi is valójában a művészet?
Szépség, hangulatok, érzések megfogalmazása, leképzése és közvetítése valamilyen formában. Valami olyan alkotás, ami hatással van ránk, ami megmozgatja a bennünk lakozó érzelmeket is. Látod, mindezek, amiket leírtunk, a klasszikus szabályok szerint inkább a nők jellemzői.

És ha még ez sem lenne elég, azt is elárulom, hogy a művészet a Vénusz bolygó fennhatósága alá tartozik. Vénuszról pedig már bizonyosan hallottál, s nem tagadhatod, hogy ő valóban a nőiesség egyiklegendásalakja.

Másrészről a művészet azért is nőies dolog, mert a lelkünk mélyén olyan dolgokat mozdíthat meg bennünk, ami inspirál. Létezik olyan hatás, amikor nem csupán szemlélni szeretnénk az alkotást, hanem megszületik bennünk a vágy, hogy mi is alkothassunk. Hogy életre hívjunk, létrehozzunk valamit, amitől boldogabbnak, elégedettebbnek és kreatívabbnak érezzük magunkat.

DE HÁT ÉN NEM IS TUDOK RAJZOLNI!

Fogalmad sincs, hányszor hallottuk a Művészházban ezt a mondatot.
A legjobban akkor szeretjük hallani, mikor a tanfolyam harmadik napja után végzőseink a kezükben tartják a teljesen profi módon megrajzolt, fotóhűségű és fotószépségű portréikat és még mindig hitetlenkedve meresztik rá a szemüket. És csak nézik, csak nézik… és alig akarják elhinni, hogy ez az ő saját alkotásuk!
Méghozzá úgy, hogy nem kellett évekig az iskolapadban görnyedniük. Nem kellett vizsgákra magolniuk. Nem kellett százféle unalmas és semmitmondó házi feladatot elkészíteniük.
Mindössze három nap alatt elsajátították a rajzolás olyan szintjét és minőségét, amivel méltán versenybe szállhatnak a hivatásos portrérajzolókkal is akár.

“Én eddig úgy gondoltam, hogy képtelen vagyok bármit is lerajzolni. Nagyon jó érzés szembesülni azzal, hogy ez  nem így van.
A családom alig hiszi, hogy én rajzoltam a munkáimat. A párom, miután látta az elkészült szemrajzot, azt mondta, hogy a tanfolyam díja igazán jó befektetés volt.
Nagyon köszönöm Nektek, hogy ráébresztettetek, nincs lehetetlen. Köszönöm a biztatást, a sok segítséget.”

HOGYAN ZAJLIK AZ OKTATÁS A MŰVÉSZHÁZBAN?

  • a Művészházban immár nyolc év tapasztalata alapján úgy építettük fel a Jobbagyféltekés Tanfolyamunkat, hogy azok végén 9-99 éves korig bárki képes legyen bármilyen képet lerajzolni
  • lépésről-lépésre megmutatjuk neked, mik azok a fontos pontok, ami alapján egy kifogástalan, élethű kép születik meg a rajzlapodon
  • minden egyes nap, sőt, szinte minden egyes órában tanulni fogsz valami varázslatosan egyszerűt, használhatót és újdonságot, amit azonnal ki is próbálsz majd
  • szakavatott oktatóink azon fáradoznak, hogy számodra a legérthetőbben és a leghasználhatóbban adják át mindazt az információt és technikai fogást, ami a tökéletes rajztudás elsajátításához szükséges
  • mindezt oly módon, hogy a tanfolyam után otthon, önállóan is képes leszel ugyanilyen sikeresen alkotni

Lehet, hogy korábban te is rajzoltál már és most szeretnéd felfrissíteni az egykori rajztudásodat? Szeretnéd kipróbálni ezt a csudálatosként emlegetett módszert, mert kíváncsi vagy rá, mi is lehet a titok?

Lehet, hogy korábban rajzoltál, de aztán valahogy elfogyott a lendület. Talán ihlet nélkül maradtál. A vágyaid között pedig inkább az szerepel, hogy visszakapda kedvedet és a sikerélményedet? Az önmagadba vetett hitedet, hogy képes vagy ismét gyönyörűséges alkotásokat létrehozni?

Lehet, hogy még sohasem próbálkoztál a rajzolással és épp arra vagy kíváncsi, vajon sikerülne-e neked is az, ami már több ezer embernek sikerült? Ott bizsereg benned a vágy, hogy kipróbáld, vajon tényleg képes lennél minden előképzettség nélkül élethű portrét rajzolni, mindössze három nap alatt?

Bármelyik csoportba is tartozol, nálunk, a Művészházban választ kapsz ezekre a kérdéseidre. Több ezer boldog és sikeres végzősünk tapasztalatával a hátunk mögött bátran állíthatjuk, ha nálunk tanulsz, valóban minden vágyad teljesül.
A Művészház Jobbagyféltekés Tanfolyama egy igazi all in one.

Nemcsak saját tapasztalatainkból, hanem végzőseink visszajelzéseiből is tudjuk, hogy már a tanfolyam három napja alattmeglepő és előremutató változásokat tapasztaltak az életükben, annak olyan területein is, amikhez a rajzolásnak semmi köze.

Gyere, ismerd meg te is ennek a módszernek az összes jótékony hatását! Ereszd szabadon a kreativitásod! Ébreszd fel a benned szunnyadó fantasztikus lehetőségeket!
Válj az életed minden területén, a rajzolás segítségével, örömteli, sikeres és boldog alkotó Nővé!

„Életem egy nehezebb szakaszának lezárásaként jöttem el a régóta érdeklő tanfolyamra.

A 3 nap alatt nemcsak egy olyan rajzzal gazdagodtam, amire büszke lehetek, de nem várt ráadásként sikerült kipihennem a korábbi problémákat.

Hálás vagyok a Művészház összes kollégájának a türelmükért, a szakértelmükért, és az itt eltöltött különleges hangulatú 3 napért.

Külön köszönet a legmegnyugtatóbb hangú, legtürelmesebb oktatónak. :)”

https://www.muveszhaz.com/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top