Csajok Magazin

Alkalmi ruhák nyáron, ezekben leszel divatos

Végre elérkezett a nyár az Ottónál is!

Végre elérkezett a nyár, amikor a nappalok melegek, az éjszakák kellemesen langyosak, és a szabadtéri programok is minden hétvégén izgalmas kikapcsolódást ígérnek. Ilyenkor kicsit mindannyian jobban odafigyelünk arra, hogy milyen ruhákat viselünk, hiszen a meleg hónapok valahogy az ismerkedésre nyitottabbá tesznek. Ugyanakkor az is lényeges szempont, hogy jól érezzük magunkat a választott darabokban, s különösen így van ez akkor, ha az alkalmi ruhák kerülnek szóba. 
Bár a fesztiválokon a legtöbben a könnyed nyári viseletet részesítjük előnyben, de országszerte találkozni sokféle olyan programmal, ahová inkább szeretnénk elegánsan, mégis szellősen megjelenni. Az otto.hu oldalán minden alkatnak és a személyiségnek megfelelő stílus összeállításokat láthatunk. Így innen választva, biztosan jól érezzük majd magunkat, és csak az önfeledt kikapcsolódásra koncentrálunk.
Feszengés nélkül, mégis elegánsan
Ha az alkalmi ruhák viselése kerül szóba, akkor hajlamosak vagyunk arra asszociálni, hogy ezek nem lehetnek kényelmesek. Különösen így van ez nyáron, amikor a meleggel is meg kell küzdenünk. A megfelelően megválasztott szabásvonal és anyag azonban alkalmi ruhák esetében is gondoskodnak arról, hogy a program jól sikerüljön.
Virágminták és fodrok a romantika szerelmeseinek
Sokan vagyunk úgy vele, hogy szeretnénk nőiesek lenni a szabadidős elfoglaltság alkalmával is. A nyár a szoknyák, a finom fodrok, a lágy, vagy éppen kihívóan élénk színek időszaka, amikor megmutathatjuk, mennyi nőiesség lakozik bennünk. Idén ismét hódítanak a virágminták, melyek az alkalmi ruhák esetében is nagy népszerűségnek fognak örvendeni. Legyen szó szabadtéri programról, vagy a négy fal között megrendezésre kerülő eseményről, vacsoráról, állófogadásról, az elegancia a lágyan aláhulló, vagy a test vonalait láttatni engedő alkalmi ruhák viselésével garantált.
A klasszikus kis fekete
Egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat az a bizonyos kis fekete, amely minden alkalomra kitűnő választásnak bizonyul. A sokak kedvencének számító ruhadarab többféle izgalmas megoldással igyekszik a kifogástalan megjelenést szolgálni. A pántos és nyakban megkötős fekete alkalmi ruhák mellett az aszimmetrikus felsőrésszel rendelkező változatok is nagyon népszerűek, mely utóbbiak ráadásul rafináltan, mégis visszafogottan terelik a dekoltázsra a figyelmet.
Kosztümkabát és boleró a hűvös estékre
Bár a nyári nappalokon valószínűleg nem lesz szükség hosszú ujjal rendelkező darabokra, de esténként, éjszakánként bizony jól jöhet egy kiskabát vagy egy stílusos boleró. A kosztümkabátok többféle színben elérhetőek, így mindenki találhat olyat, amely az alkalmi ruhák, illetve a személyiség követelményeinek maximálisan megfelelnek. A klasszikus fekete mellett izgalmas választás lehet a piros, de a pamutból, csipkéből készült bolerók is reneszánszukat élik mostanság.
Ne maradjanak el a kiegészítők!
A kiegészítők megválasztására évszaktól függetlenül érdemes hangsúlyt helyezni, ugyanis tökéletessé varázsolható segítségükkel a megjelenés. Az elegáns magas sarkú szandálok és körömcipők mellett a kis táska, valamint az ékszerek is szerephez jutnak. A kevesebb néha azonban valóban több, és ha már egy hangsúlyos darabbal kiegészítettük a viseletet, akkor nem feltétlen célszerű még egy mutatós fülbevalót, vagy nyakláncot választani. Az elegancia lényege éppen abban rejlik, hogy megtaláljuk azt a kényes egyensúlyt, ami még nőies, finom, csinos és divatos, de nem esünk át vele a ló túloldalára, az extrémitások vagy az ízléstelenség világába.
A kép forrása: otto.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top