Csajok Magazin

Alfa masszázs

Számos módja van annak, ha ki akarunk kapcsolódni. Egy nagy séta a szabadban, egy wellness szállodában töltött hétvége, egy üdítő masszázs. Azonban már a masszázsnak is különböző fajtái léteznek. Teljes test masszázs vagy csak kifejezetten egy testrészre koncentráló masszázs, pihentető-relaxáló masszázs, cellulit kezeléssel egybekötött masszázs, aromás masszázs. Azonban már létezik egy masszázs készülék, amely ezeket a funkciókat egyszerre végzi el. Ez az Alfa masszázs.

Ezt nem szakképzett masszőrök végzik, hanem egy kozmetikai készülék, melyet leginkább egy kapszulához lehetne hasonlítani. Ebben a készülékben egyesül az  A bőrgyógyászok, orvosok kimutatták, hogy az oxigénes kezelések nagyon jó hatással vannak a bőrre, amely fiatalítja a bőrt és regenerálja sejteket. Különböző típusai vannak az oxigén kezelésnek. Oxigénnel telített arc- és testkezelés, tisztítás és méregtelenítés, melyeket kombinálni lehet egy ionizált mély-melegterápiás kezeléssel, vagy vibrációs masszázzsal, illetve számos, a fiatalságot megőrző gyógymóddal. Ezen kívül kiváló hatást ér el a fogyni vágyóknál is. Hiszen 5-10 kg fogyást is el lehet érni, heti kétszeres kezeléssel, egy egy hónapos kúra keretében. Ezen kívül stressz oldó, immunerősítő, bőrhidratáló, sejtregeneráló szolgáltatást is nyújt.

<$283+www.alfamasszazs.hu$>A kezelés egy állapotfelméréssel indul, illetve  a vendég igényeinek feltérképezésével. A kezelés 45 perces. A kezeléseket 14 éves kortól lehet igénybe venni. Babát váró hölgyeknek azonban nem ajánlott. Az alfa masszázs előnye, hogy egy kezelésben több funkciót lehet egyessíteni. Nem kell külön relaxációs masszázsra járni és fogyasztó kezelésre, mert ezzel a módszerrel egyszerre több kívánságunk is teljesülhet. Ez egy igazán kíméletes és pihentető módszer mindazok számára, akik fogyni ás szépülni kívánnak egyszerre.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top