Csajok Magazin

Alakformálás 4 az 1-ben!

A csinos, ápolt külső sosem megy ki a divatból, sőt… A vastag pulcsik, a nagy kabátok alatt is fontos, hogy a kívánt külső lapuljon. Az alakformálás kérdése manapság különösen fontos, de nemcsak a nők körében, hanem a férfiak is egyre nagyobb számban jelentkeznek ilyen jellegű kezelésekre. Vannak, akik az évek múlását szeretnék lassítani, azonban akadnak olyanok is, akik egy állásinterjún vagy a párkapcsolatukban kívánnak még jobb benyomást kelteni.

A testformálás a felgyorsult világunkban nagyon fontos, viszont egyre kevesebb időnk jut arra, hogy akár naponta egy órát mozgással töltsünk. Erre találták ki a legújabb alakváltoztató módszert! A Velashape a legújabb cellulite és alakformáló módszer, amellyel hatékonyan szabadulhatunk meg a feleslegünktől. Ez a gép négyféle működési elvet egyesít: alkalmazza az infravörös fényt, a vákuumtechnikát, a rádiófrekvenciás energiát és a mechanikus masszázst. Az alakformálásban ezeket a technikákat már évek óta használják, azonban ez az első módszer, amiben mindegyik egyszerre szerepel. Az infravörös fény a bőr felszínét melegíti fel, ezáltal a bőr rugalmassága megváltozik; a rádiófrekvencia 60°C-ra hevíti a testben lévő zsírsejteket, kitágítva annak falát, amely átereszti a folyékony méreganyagot, amit a vákuumtechnika és a masszázs a nyirokcsatornákon át eltávolít a szervezetből. A mélyen fekvő zsírokat, vagyis az izomrostok közötti „párnákat” is hatékonyan kezeli. Mivel egyszerre alkalmazza mindegyik módot, rövidebb ideig tart egy-egy kezelés, így sokkal praktikusabb, csupán egy órát vesz igénybe.

Roppant jól hat a bőrre, mert eltünteti a cellulitot vagyis a narancsbőrt, különlegessége, hogy szülés után már néhány hónappal alkalmazható, amire eddig nem nagyon volt lehetőség. Tinédzsereknél, a hirtelen növésnél megrepedt bőrt és striákat tünteti el, a változókorban lévőknek vagy fogyókúrázók megereszkedett bőrének kollagén rostjait stimulálja, így visszaadva annak rugalmasságát.

Egy átlagos testalkatú hölgynek 4-6 alkalom javasolt, a kúra befejeztével nagyon fontos, hogy a kívánt eredményt minél tovább megőrizzük. Ajánlott negyedévente egy-egy fenntartó kezelésre elmenni, így a vágyott alak hosszú éveken át megtartható. Komolyabb életmódváltozás nélkül a kilóink megmaradnak, viszont az eredmény már az első alkalommal rögtön látható. Az elégedettség tehát a tükörben köszön vissza, és centiméterekben mérhető. A páciensek elégedetten távoznak, hiszen a kritikus helyekről távolíthatóak el a zsírpárnák, miközben alakjuk formálódik.

<$612+www.barsony.hu$>Az eljárás különlegessége, hogy a test kicsiny területei is kezelhetőek: a felkar, a térd környéke, a toka. A nagyobb súlyfelesleggel rendelkező hölgyeknél a minél hatékonyabb eredmény érdekében az étrendváltozás mellé egy kis testmozgást is be kellene iktatni.

Így tehát mindenképpen megéri, hogy az esti kocogás mellett erre is áldozzunk, hiszen a csintalan zsírpárnák tornával nem mindig olyan ütemben és úgy formálódnak, ahogyan szeretnék. Nem csalódhatunk, egy próbát mindenképpen megér, akár a megújult külsőnk lehet a karácsonyi ajándék!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top