Csajok Magazin

Ahol a mosoly születik…

Lehet, hogy nincs mire várnod?! Tudod milyen változások várhatók a fogfehérítési eljárásokban? Na figyelj!

<$2810+http://www.villanyident.hu$>Tudjuk, hogy szinte nincs olyan nap, hogy ne találkoznál egy csábító ajánlattal, amely a tökéletes, porcelánfehérségű fogak elérésére csábít a professzionális rendelői fogfehérítésekkel. 8-10 árnyalattal fehérebbnek lenni azonban nemsokára már múlt idő lesz. Az Európai Unió tanácsa ugyanis 2012. október 31-es hatályba lépéssel megváltoztatta az ezzel kapcsolatos irányelveket, amelyek kis hazánkra is érvényesek. A lényege, hogy a ma általánosan használt 15% peroxid tartalmú fehérítő anyagok helyett, csekély 0,1-6% peroxid tartalmú anyagok kerülhetnek felhasználásra és szigorúan csak klinikai körülmények között.

Lehet, hogy vége az otthoni fogfehérítésnek, de ezen anyagokkal várhatóan a rendelőben sem lehet majd olyan hatékony eredményt elérni, amitől a párod ámulatba esik. Talán megéri most kihasználni az EU által adott türelmi időt, ha gondolkoztál a professzionális fogfehérítésen korábban.

<$2809+http://www.villanyident.hu$>Hogy hogyan működik? A művelet lényege, hogy a fogfelszínre felvitt zselét háromszor tizenöt percig speciális UV ’A’ lámpával világítjuk meg. Ennek hatására aktivizálódik a fehérítő anyag, és a benne lévő aktív oxigén eltávolítja a fog felszínén és a mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket, ezt követően egy védőréteggel vonjuk be a fogadat. Az eredmény az életviteled függvényében akár évekig is megmaradhat.

Jelentkezz most, és ha erre a cikkre hivatkozol június 30-ig, extra 50% kedvezményt adunk a led lámpás fogfehérítés árából.

Szeretettel várunk oda, Ahol a mosoly születik…

Villányi Dent Fogászati és Implantációs Központ
1114 Budapest, Villányi út 6. (A Móricz Zsigmond körtérnél)

Bejelentkezés:

web: www.villanyident.hu
E-mail: info@villanyident.hu
Tel: 1/279-1184, 1/279-1185
Mobil: 70/ 770-6544
skype: recepcio.vilanyident

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top