Csajok Magazin

Ágyő zsírpárnák!

A tavasz a megújulás, a méregtelenítő kúrák, a testünk „nagytakarításának” és a testformálásnak az ideje. A nyár közeledtével a fitness termek, az alakformáló kezelések már zsúfoltságig tele, pedig ezek látszólagos eredménye csak kitartó, hosszú munka gyümölcse. Egy újabb technológia azonban néhány kezelés után eltünteti a nemkívánatos zsírsejteket műtéti beavatkozás nélkül, hogy mi is ez?…

Ez a kezelés a leginkább problémás területekre, a combokra és a hasra fókuszál, ahol más egyéb alakformálással szemben egy kettős hatásmechanizmusú ultrahangos zsírlebontással „működik”. A Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahangot nemcsak itt, hanem az orvostudományban például a vese és epekő, prosztatadaganat kezelésére is sikeresen használják, így nem kell tőle félnünk.

Hogy hogyan működik?

A nemkívánatos zsírpárnákat, egy külső lökéshullámot létrehozó erős ultrahang segítségével bontja le, de nemcsak átmenetileg, hanem számuk végleges csökkentésével. A kezelés első szakaszában egy kezelőfej segítségével a zsírsejtek mechanikus és hőhatás révén megbontódnak, szétrepednek a fókusz mélységében. Ez valódi zsírbontást jelent, emellett nem roncsolja, károsítja a környező szöveteket, ereket. A második szakasz során történik a kiürülés az UMD® ultrahangos nyirokmasszázs révén, vagyis a nyirokkeringés serkentésével a felesleg kiürül a szervezetből, így a zsírsejtekkel együtt a narancsbőr is megszűnik. A zsírlebontás mellett vagy külön kérhető a celluit kezelés, amiben ugyanúgy ultrahang segítségével mélyebben, a narancsbőr „gyökerénél” próbálják megszüntetni a problémát.

A kezeléssel együtt járó kellemetlenségek?

 Ez a legjobb az eljárásban, hogy ilyenek nincsenek. Mivel nem műtéti eljárás, abszolút fájdalom, és tünetmentes. A kezelés nem jár semmilyen „megszorítással”, utána bármilyen tevékenység gond nélkül végezhető.

Várható eredmény!

<$314+www.barsony.hu$>A kezelés időtartama változó, átlagosan háromnegyed órát vesz igénybe, és általában négy-hat alkalom elegendő. Az eljárással nagyobb mennyiségű zsírszövet eltávolítására is alkalmas, igaz ekkor több alkalomra is szükség lehet. Az eredmény kilogramm helyett, centiméterekben mérhető, és már egy héttel később látható, alkalmanként egy centiméter csökkenés várható, vagyis körülbelül 2-6 centiméterrel lesz vékonyabb a kliens, ami ruhaméretben mérve egy számmal kisebb ruhaméretet jelent. A kezelés kifejezetten azok számára kedvez, akiknek nincs idejük, vagy kedvük a sportolásra, testmozgásra, és az étkezési szokásaikon sem tudnak, vagy akarnak változtatni. A bőséges folyadékbevitel azonban elengedhetetlen, hiszen ezzel is segítjük a méreganyagok távozását a szervezetből. Így tehát még most sem késő, hogy a nyaralásra a legjobb formánkat nyerjük el, különlegesebb macera nélkül, hiszen kit ne csábítana ez az eljárás kipróbálásra, amivel ráadásul időt és energiát spórolhat!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top