Csajok Magazin

A zsűri is Patai Anna ellen fordult

Bár a zsűri tagjai az egyik legnagyobb tehetségnek tartják, mégis a 11 éves kislánynak kellett távoznia. Patai Anna egészen megosztja a közönséget, van aki nagyon kedveli és van aki nem, mások szerint Anna tehetséges, viszont még az iskolában a helye.

Az idén eltörölték a korhatárt a Megasztárban, így az olyan tehetséges apróságok is kipróbálhatják magukat. A kislány tehetsége teljesen elvarázsolta a zsűrit, akik nem és rejtették el tetszésüket, és tapssal köszönték meg az előadást. A zsűri is azt tanácsolta, hogy gyakoroljon sokat, és kihozhatja a maximumot magából. Presser Gábor nyilatkozta róla, hogy egy csiszolatlan gyémántra találtak. Nemcsak magyarul, de angolul is hallhattuk már gyönyörű hangját.

Énekelt lázasan, betegen, sőt még hangszálgyulladással is küzdött, volt már a kiesés szélén is kétszer, de mindig vette az akadályokat.

A zsűritagok egyértelműen Annát tartják a legtehetségesebb versenyzőnek, ám a múlt pénteki adásban győzött a nézők akarata, neki kellett búcsút mondania a versenynek.

A szavazás rendszere módosult, a  szavazatok végleges lezárása előtt megtudhatjuk, ki az a három versenyző, aki az utolsó helyeket foglalja el, majd néhány percre újraindul a szavazás, és a nézők ezen három énekes valamelyikére adhatják le voksukat.

Az új szabályok alapján Anna mellett Tolvai Reni és Giorgio álltak a kiesés szélén. A beérkező hívások Reninek kedveztek, így Annának és Giorgiónak a zsűrire kellett bíznia magát.

A csöppnyi lánynak nem volt új a helyzet, hiszen nem először állt a kiesés szélén. A zsűri láthatóan nehéz feladatot kapott, végül Presser Gábor adott hangot döntésüknek – hiába a tehetsége, Annácskának távoznia kellett a Megasztár 5-ből.

Nagy valószínűséggel elsősorban fiatal kora játszotta a szerepet abban, hogy számára nem folytatódhat a versengés.

Ugyanakkor kétségkívül jót tesz majd neki néhány év tanulás és érés, hogy ha egyszer újból eljön az ideje, akkor már ne kerüljön a kora miatt hátrányos helyzetbe, hanem csupán a tehetsége számítson.

Fotó: www.zene.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top