Csajok Magazin

A tökéletes körömdíszítés nem kiváltság többé

A műkörmösöd folyamatosan változtatgatja az előre megbeszélt időpontokat? Nem jutsz el soha időben sehova, és alig van időd saját magadra? Akkor most van egy remek hírünk, hiszen időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg, s mindeközben nem kell lemondanod a tökéletes körmökről sem!
A Moonbasanails.hu webáruházunk már több éve kitartó és hűséges kiszolgálója a körömdíszítésekért rajongó hölgyeknek a fiatal korosztálytól egészen az idősekig. Megoldásokat kínálunk az otthoni körömdíszítés szinte teljes termékskáláján, hiszen webáruházunkban a hagyományos körömlakkoktól a legújabb trendeknek megfelelő géllakkok is megtalálható szinte minden, ami a körömdíszítéshez, körömápoláshoz kell.
Ráadásul Induló készleteinkkel bárki könnyedén, otthona biztos kényelmében készítheti el legújabb körömdíszítését. A Moonbasanails.hu Induló készleteket úgy alakítottuk ki, figyelembe véve a vásárlóink visszajelzését, hogy az tartalmazzon minden szükséges alapanyagot, kelléket és eszközt, ami ahhoz kell, hogy a géllakkos körömdíszítése tökéletes lehessen. Nem csak a legalapvetőbb alapanyagok, mint a géllakkok találhatóak meg egy ilyen készletben, hanem a tapadást jobban segítő alapozó, úgynevezett Bonder, és az előkészítés elengedhetetlen kelléke, a Nail prep is helyet foglal magának az Induló készletben. Ráadásul többféle teljesítményű UV lámpával is választható a készlet, ami a tartósság érdekében elengedhetetlen eszköze a hosszantartó, csodás körmöknek!
Legyen bár kezdő vagy éppen a körmös szakmában profi, a Moonbasanails.hu webáruházban mindenki megtalálja a magának való körömdíszítéshez szükséges alapanyagokat, kellékeket.
Jó, jó, de milyen sokat kell rá várni miután megrendeltem?
A legtöbben a netes vásárlásnál a hosszadalmas ügyintézésre szoktak panaszkodni és a kiszállítási idő is akár több napot, sőt, van ahol heteket is igénybe vehet. A Moonbasanails.hu webáruházban leadott megrendeléseket raktárkészletről dolgozzuk fel, s a megrendelés napján 14 óráig beérkező valamennyi igényt 1, maximum 2 munkanapon belül szerződött futárszolgálataink segítségével kiszállítjuk.
Mivel nálunk a vásárló igénye mindennél előbbre való, ezért több hazai futárszolgálattal állunk kapcsolatban, így a vásárló maga választhatja ki, hogy a számára leginkább megfelelő futár vigye ki neki a csomagját.
Eddig csak körömlakkom volt, a géllakk mitől másabb?
A géllakkok (vagy lakkzselék) a közhiedelem és a riogatások ellenére hasonlóan könnyedén is eltávolítható, megfelelő és kézkímélő oldószereink segítségével. Nincs erőszakos reszelés, csiszolás, mint amivel riogatni szokták a teljesen kezdőket! A géllakkok a körömlakkok és a műkörmök világában igen kedvelt zselék tulajdonságait ötvözik magukban. Hasonlóan könnyedén készíthető el mint a körömlakk, viszont tartósságát tekintve a műkörmökével vetekszik. Akár 2-3 hétig is pattogzás és mattulás nélkül is tartós és csillogó marad!
Attól sem kell megriadni, hogy ha valaki belevág az otthoni géllakkozásba, hogy számos hétköznapi munkát (pl.: mosogatás, kerti munkák, főzés, takarítás, stb.) hanyagolnia kell, vagy teljesen kiiktatnia az életéből – bármennyire is szeretné. A géllakkok igen tartósak és strapabírók, ha megfelelően vannak elkészítve. Ebben csakis a Moonbasanails.hu webáruházból vásárolt megrendelők lehetnek 100%-ig biztosak, hiszen a nálunk vásárlók mindegyikének színes, fotókkal és leírásokkal gazdagon illusztrált használati útmutatót is küldünk teljesen ingyen. Így aki még soha nem találkozott a géllakkozással, az is bátran nekikezdhet, hiszen ha pontosan követi azt a néhány egyszerű lépést, a siker garantált!
Major Sándor
A Moonbasanails.hu webáruház tulajdonosa, aki immáron 6 éve van a netes körömdíszítés értékesítő szakmában és folyamatos fejlesztéseket és a vásárlók elégedettségének növelésével igyekszik minél több hölgy körmét szebbé tenni nap, mint nap.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top