Csajok Magazin

A téli szezon trendi sminkszínei

A divatipar minden ágát meghatározza, hogy a neves ruhatervezők, milyen öltözékben és stílusban vonultatják fel modelljeiket a kifutón.

Ebből kifolyólag az adott szezon sminktrendjére is óriási hatással bír, hogy pl. Calvin Klein vagy Dolce Gabbana mivel fog előrukkolni. Ha végig tekintünk a világhírű divatdiktátorok idei kollekcióján azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a 2010-es őszi-téli szezon meghatározója a sokoldalúság. A téli évszak alapszíne a fekete, amelyet Ralph Lauren romantikus megjelenésű kollekciójában a bor színével és a szürke árnyalataival kombinált. Az őszi-téli hónapok következő hangsúlyos színcsoportja a sápadt, közömbös és természetes színeket öleli fel. A természetes árnyalatok közül a Max Mara, Ferré ruhákon is visszaköszönő bézs, homokszín, és a barna árnyalatai az uralkodóak. További nagy sláger a lila és a tengerzöld, az Armani kifutóján is megjelent színek egy kis ragyogást csempésznek az egyhangú téli hónapokba. A kifutókon megjelent fenti színek a magas minőségű olasz dekorkozmetikumokat kínáló Karaja Make Up-ot is megihlették, hiszen a szezonban megjelent új sminkkollekciójukban azok rendre visszaköszönnek.
 
A profi smink első és legfontosabb lépése az alapozás. A hosszantartó és tökéletes smink elkészítéséhez elengedhetetlen az alapozó használata. Olyan alapozót válasszunk, amely beleolvad bőrünk színébe, és érdemes magasabb minőségű terméket választani, mert közel sem mindegy, hogy húsz év múlva milyen lesz bőrünk állaga. A Karaja Make Up bőrfeszesítő, lifting hatású alapozóval igazán szép és egyenletes bőrszínt tudunk biztosítani. Arcunknak bársonyosságot kölcsönöz, pára, hő és stresszálló, hatása egész napon át élvezhető. Sok hölgynek gondot okoznak a szemek alatt megjelenő karikák.  Az alapozás után ajánlott a szemkörnyéken korrektor használata, amely által fiatalosabb tekintetet kapunk.
A Karaja narancs flavonoidot tartalmazó korrektora nemcsak elfedi, hanem a mikrocirkulációt is befolyásolja és az ödémát is javítja. A lealapozott bőrt a Karaja Make Up poralapú vadrózsát tartalmazó fixálópúderével tehetjük még ellenállóbbá. A következő lépés a szemek kiemelése, ahol már visszaköszön a korábban ismertetett őszi-téli színvilág.
A fekete és a bor színek együttese a szemhéjakon is remekül mutatnak, így kiváló választás a téli ünnepi időszakban.  A szemeket kívülről befelé haladva éles formában árnyaljuk. Alulra a füstös hatás érdekében a Karaja Make Up ezüstszínű krémes fémes gyöngyös árnyalóját satírozzuk, valamint ezüst szemhéjtussal emeljük ki az alsó szemhéjvonalat. A szemhéjak ragyogását tovább fokozhatjuk a Karaja Make Up intenzív csillogású selyemporával.
 A szemhéjak kifestése után elengedhetetlen a szempillák hangsúlyozása, amelyek a Karaja Make Up egyben göndörítő és hosszabbító spiráljától természetes módon olyan gyönyörűek lesznek, mintha műszempillát viselnénk. A pillákat mégsem roncsolja, mert mandula olajat és B5 provitamint tartalmaz, extraként pedig szempillanövesztő hatással rendelkezik. A spirálozást követően a Karaja Make Up lágy, krémes, ápolóanyagokkal teli szemceruzájával íveljük a szemöldököt.
Ennek a szemöldökceruzának különleges hatása, hogy használatával a szemöldök napról-napra fényesebbé válik. Az orcákat először a Karaja Make Up barackos-rózaszínes, szaténhatású pirosítójával árnyaljuk, majd helyezzük a Karaja Make Up bronzosító púderét az arccsont alá, amely technikával az arccsontot szépen ki tudjuk emelni. Az ajkak hangsúlyozására ideális választás a Karaja Make Up ultramagas fényű briliáns ragyogású szájfénye. Sminkünk elkészítése után használhatjuk a Karaja Make Up sminkfixáló-sprayet, amely láthatatlan filmréteget képez a bőrön, ezáltal sminkünk még tartósabb lesz.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top