Csajok Magazin

A Táblácska története

Vámos Robit, a Táblácska alapítóját faggatuk a fontosabb kérdésekről, ami minden Táblácska-rajongót érdekelhet:

Honnan indult?
Vámos Robi, a Táblácska alapítója, gépészmérnökként végzett. Mióta az eszét tudja, rajzolt, és rajzaival szeretett megörvendeztetni másokat. Először csak barátoknak, ismerősöknek rajzolt. A hamisítatlan Táblácska stílus szép lassan forrta ki magát a mára már semmivel össze nem keverhető felhőtlen dizájnná. Nagy adag bátorság, küldetéstudat és elszántság kellett ahhoz, hogy a biztos munkahelyét feladja, és elinduljon az úton az álmai felé.
Milyen mérföldkövek voltak?
– 1978. megszületett Vámos Robi �
– 2006. megszületik az alapötlet, rajz a fán
– 2007. már megrendelésre készülnek és adnak örömet a rajzok
– 2012. az első kolléganő csatlakozása
– 2012. okt. 11. konzultáció Wolf Gáborral és megszületik a TÁBLÁCSKA név
– 2016. a jelenlegi Táblácska műhely megnyitója
Kik vettek részt az építésben?
Aki nélkül az egész nem jöhetett volna létre, Magyar Anita, Robi felesége.  Külső támogatása, majd 2016-os belépése a céghez, megadja mindazt a stabilitást és biztonságot Robi számára, ami garantálja, hogy az álmok valóra válhatnak. Wolf Gábor (Marketing Commando) tanácsai, meglátásai és útmutatása hatalmas induló energiát adott. Majd Táblácska csapat, akik megvalósítják hogy a Táblácskák eljussanak mindenkihez! A rajongók és a megrendelők, nélkülük ma nem létezne a Táblácska.
Milyen akadályokat kellett leküzdeni?
Mint minden vállalkozás, így Robi sem kerülhette el az akadályokat. Rá kellett jönnie, hogy egyedül már képtelen kiszolgálni a Táblácskára vágyók egyre sokasodó kérdéseit. Így lett az első akadályból az első lépcsőfok egy nagyobb cég létrejöttéhez. Az egyszemélyes varázslatból többszemélyes cég lett, rajzoló és színező kollégák sajátították el a Táblácska stílust, és dolgoznak Robival a megrendelők önfeledt mosolyáért.
Mivé vált mára?
Egy kedves ajándékból megszületett a Táblácskára ma is jellemző félreismerhetetlen, pozitív és vidám stílus. Egy vállalkozás, aminek nevének hallatán a minőség, a megbízhatóság, a mosoly, a megismételhetetlen jelzők ugranak be rögtön.
Mit hozhat még a jövő?
A határ a csillagos ég. A már meghódított magyar megrendelői szívek mellett, a külföldi piac kiépítése a következő lépcsőfok, remélve, hogy a Táblácska, ahogyan itthon is, úgy az országhatáron kívül is mosolyt és felhőtlen pillanatokat adhat az embereknek.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top