Csajok Magazin

A sztárok felfrissítik gardróbjukat

Az újra felhasználás modern és trendi. Ezt tudják hazai sztárjaink is, akik saját ruháikat vitték be a Glamour Gardróbfrissítés butikjába. Tatár Csilla, Debreczeni Zita és Ada egy nemes cél, a fiatal magyar dizájnerek támogatása érdekében ajánlotta fel ruhadarabjait, amelyekhez most bárki hozzájuthat.

Tatár Csilla a TV2-n minden hétköznap reggel látható Mokka műsorvezetője a képernyőn is előszeretettel viseli magyar dizájnerek munkáit. Főleg ékszereket, amit a matyó és a kalocsai minta, valamint a népi motívumok jellemeznek.

„Nagyon fontos számomra, hogy a magyar motívumok az öltözékemben is megjelenjenek. Nagyon szeretem a hazai divattervezők munkáit remélem, ezzel az apró felajánlással legalább egy kicsit segíthetek a fiatal tehetségeknek.” – mesélte Tatár Csilla.

Ada, jókora zsákkal érkezett az Aréna Pláza Popup üzletébe, hiszen rengeteg olyan ruhája van, amit még egyszer sem viselt.

„A nagymamám már nagyon haragszik rám, hogy egyfolytában hozzá viszem zsákszámra a kiselejtezett ruháimat. Gyakran beleesem abba a hibába, hogy megveszek egy csomó mindent, amit utána sosem viselek. Az ide elhozott ruhákban is benne van még a címke is. Általában barátoknak, anyukám ismerősinek viszem el az ilyen holmikat, most azonban örülök, hogy jó célt szolgálhatok vele.” – tette hozzá nevetve Ada.

A sztárok felfrissítik gardróbjukatA Sugarbird kollekció egyik tervezője és arca Debreczeni Zita is felajánl néhány darabot, a jó cél érdekében.

„A saját kollekcióm darabjait hoztam el, remélem, valakinek örömet szerzek majd vele. Nagyon fontos számomra, hogy támogassam ezt az ügyet, hiszen látom, mennyire nehéz érvényesülni a divatszakmában, még akkor is, ha az ember igazán tehetséges.” – szögezte le Zita.

A karácsonyi előkészületeket kiürített szekrénnyel kezdeni, helyet teremtve a jobbnál jobb új beszerzéseknek, emellett jó áron remek új darabokhoz hozzájutni, s mindeközben még a nemes célt is támogatni: ez maga a tökéletes divatérzés. Hiszen nem minden szemét, amire nincs szükséged!

Forrás: www.redlemon.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top