Csajok Magazin

A szépség belülről fakad

Az IMEDEEN® a világon az egyik legtöbbet eladott bőrvédő tabletta.

Az IMEDEEN® nem csak egy termékcsalád, hanem filozófia is egyben. Egyedülálló hatóanyagai tabletta formában belülről táplálják a bőr mélyebb rétegeit és jótékony hatásai nemcsak az arcbőrön, hanem a test egész felületén érezhetőek, így tökéletesítve a mindennapi szépségápolást.
Az IMEDEEN® készítmények:
• Természetes alapú összetevőkből állnak
• Világszerte elismert bőrgyógyászok által klinikailag és tudományosan tesztelt termékek
• Szigorú gyógyszerészeti ellenőrzés alatt folyik a gyártásuk

Több mint ötven – független szakértők által közzétett – tanulmány támasztja alá, hogy napi 2 IMEDEEN® tabletta hosszú távú szedése

• csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat a teljes bőrfelületen,
• segít visszafordítani a bőr öregedési folyamatait,
• az egész testen javítja a bőr szerkezetét és minőségét,
• láthatóan csökkenti a ráncok és szarkalábak mélységét,
• javítja a bőr vízháztartásának egyensúlyát,
• védi a kollagén és elasztin-rostokat,
• semlegesíti a bőrt károsító tényezőket.

GYÖNYÖRŰ BŐR EGY TABLETTÁBAN

A szép, fiatalos és egészséges bőr megőrzése érdekében fontos, hogy ápoljuk bőrünk felső rétegeit, ezért kívülről krémekkel és testápoló készítményekkel védjük és tápláljuk. Azonban bőre hatékony, hosszú távú ápolásáért szüksége van arra is, hogy táplálja a mélyebb rétegekben lévő sejteket, mivel az öregedés látható jeleinek kialakulása valójában itt kezdődik.

Ugye Ön sem szereti a felelőtlen ígérgetéseket? Mi nem állítjuk, hogy ezek a folyamatok egyik napról a másikra természetes módon végbemehetnek. Ismernie kell a bőre működését ahhoz, hogy tudhassa miért van szüksége 2-3 hónapra a bőr saját belső működésén alapuló eredmények eléréséhez.

Az IMEDEEN® termékek hatékonysága, valamint biztonságossága a legmodernebb tesztekkel és mérési eljárásokkal bizonyított. Egyedülálló hatását a tudományos kísérletek mellett bőrgyógyászok, kozmetikusok és sok millió elégedett hölgy tapasztalata is alátámasztja, hiszen az IMEDEEN® tabletták világszerte több mint 70 országban kaphatóak.

HOGYAN ÉS MIÉRT ÖREGSZIK A BŐR?

A bőr öregedése belülről kezdődik, és miközben az öregedés jeleit említjük, a bőr felszínén megjelenő szárazságra, szarkalábakra, ráncokra és kitágult erekre gondolunk, pedig valójában a látható jelenségeket a bőr mélyebb szerkezeti változásai eredményezik.

Fiatal korban a dermisz kollagén és elasztin fehérjerostok stabil és szabályos hálózatát tartalmazza, melyet egy poliszacharidokban gazdag gél-állomány vesz körül. Ennek legnagyobb jelentősége a hidratációt fenntartó képessége. A dermisz szilárd alátámasztást nyújt a bőrfelszínnek, fenntartja simaságát és jól hidratáltságát, biztosítja rugalmasságát, puhaságát és tömörségét, de ahogy idősödünk, ennek a rendszernek a hatékonysága megromlik és bőrünknek szüksége van további anti-oxidánsokra.

Az öregedés jelei itt, a dermiszben születnek, a szerkezeti és egyensúlyi működések zavarainak eredményeként. A dermisz szerkezeti elemei a szabadgyökök folyamatos támadásai alatt állnak, melyeket főként a nappali UV sugárzás által keletkeznek.

A szabadgyökök keletkezését gyorsítja a stressz, az alváshiány, a dohányzás és a légszennyezettség. A szabadgyökök, melyek a bőr fő ellenségei, támadják és megsértik sejteket. Idővel ez okozza, hogy a bőr felületén megjelennek az öregedés jelei, mint a bőrszárazság, petyhüdtség, öregkori pigmentfoltok, ráncok; a bőr elvékonyodásával pedig előtűnnek a hajszálerek is.

Az ösztrogén szint csökkenése azt jelenti, hogy a bőr elveszítheti a klimax utáni első öt évben a kollagén 30%-át; ezen a ponton a bőrnek szüksége van egy kis extra segítségre, amely segít neki megtartani a feszességét és rugalmasságát.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ IMEDEEN®?

Az IMEDEEN® bőrápolók tabletták a legjobb kiegészítői az általános szépségápolási szokásoknak, mivel a bőre belsejében dolgozik, ahol a bőr öregedési folyamata valójában elkezdődik.
Az IMEDEEN® tabletták egyedülálló hatóanyaga a BioMarine Complex™, mely kizárólag ezekben a készítményekben található meg. A természetes BioMarine Complex™ olyan proteineket és poliszacharidokat tartalmaz, melyek megegyeznek a bőr kötőszövetében és kollagén rostjaiban találtakkal, nedvességfelvevő és megtartó képességük is azonos.
A bőr több rétegből áll. A legfelső réteget hámrétegnek nevezik, a bőrápoló krémek itt hatnak. A felszín alatti réteg az irha, itt találhatóak meg a bőrt felépítő sejtek – kollagén, elasztin – és a nedvesség megkötő elemek. Az IMEDEEN® itt fejti ki jótékony hatását: a tablettában található tápanyagok megerősítik és javítják a bőr sejtjeit, valamint elősegítik a bőr simaságának és nedvességtartalmának növekedését.

Az IMEDEEN® a felszín alatt működik – megerősítve a bőr alapjait és egészségesebb, még gyönyörűbb bőrt eredményez.

Az IMEDEEN® tabletták összetevőinek hatásosságát és biztonságosságát számos klinikai kutatás vizsgálta.
0. hónap
Ultrahanggal mérték a bőr sűrűségét az IMEDEEN® tabletták szedését megelőzően.
A láthatatlan vízleadás mérése igazolta a bőr vízmegtartó-képességének javulását, a bőr felszínének replika technológiás mintavételével pedig, lehetővé vált a ráncok és szarkalábak mélységváltozásának vizsgálata.

3. hónap
A bőr ultrahangos vizsgálatával bizonyított, hogy az IMEDEEN® használatával a bőr minősége jelentősen javul. Az IMEDEEN® termékek hosszú távon is biztonsággal szedhetőek, de azt fontos megjegyezni, hogy mivel a tabletták fő hatóanyaga a BioMarine Complex™, mely tengeri eredetű halfehérjét tartalmaz, nem ajánlott azoknak, akik allergiásak tengeri fehérjére.

12. hónap
Az IMEDEEN® tabletták szedését követő 12. hónapban készült ultrahangos felvételen jól látszik a bőrre gyakorolt jótékony hatása. A színes pontok a bőr megnövekedett elasztin és kollagén tartalmát mutatják, a fekete sáv pedig az újraépült bőr felső rétegét jelzi.

 IMEDEEN® Derma One™ (korábbi nevén Classic™)

Egy készítmény az öregedés első jeleire, hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrét – 30 év felett ajánljuk

A Marine Complex™ -hez C vitamint és cinket adagolva létrejön egy olyan tápanyag, mely optimális feltételeket teremt ahhoz, hogy a bőr megtartsa eredeti szerkezetét és visszanyerje sima, egyenletes felszínét. A C vitamin nélkülözhetetlen az aminosav- és kollagén – szintézishez, ugyanakkor antioxidánsként hat a szabad gyökök ellen. A cink a fehérjeképződéshez szükséges, illetve a tápanyag-felszívódás katalizátora.

Használati utasítás:
Vegyen be naponta – akár egyszerre – két tablettát, és 2-3 hónapon belül láthatóan javul a bőr minősége és a nedvességtartalom egyensúlya, bőrét az arcán és a testén puhábbnak, rugalmasabbnak érzi és bőre ragyogóbban fog kinézni.
IMEDEEN® Time Perfection™

Bőr tökéletesítő formula a vékony vonalak és ráncok csökkentésére – 40 év felett ajánljuk

Napjaink egyik legmodernebb bőrregeneráló tablettája, mely az eredeti IMEDEEN® Derma One™ összetevői mellett egy forradalmian új bőrvédő komponenst is tartalmaz, így megtartva és megerősítve annak hatását. A BioMarine Complex™ mellett a LycoPhence GS™ a másik főösszetevője, mely a leghatásosabb szabadgyökgátlók szabadalmaztatott kombinációja. Ennek hatására az IMEDEEN® Time Perfection™ nemcsak regenerálja a bőrt, hanem segít az újabb öregedési jelek kialakulása elleni védekezésben is.

Használati utasítás:
Vegyen be naponta – akár egyszerre – két tablettát, és 12 héten belül a vékony vonalak és ráncok láthatóan csökkennek és lágyabb, simább és rugalmasabb bőrt nyújt mindenütt – az arcán és az egész test felületen. A tabletták folyamatos szedése mellett a látványos és érezhető eredmények 2-3 hónap után jelentkeznek.

   IMEDEEN® Prime Renewal™

Különleges ápolás az érett bőrnek – 50 év felett ajánljuk

Az IMEDEEN® Prime Renewal™ a menopauza utáni hölgyek speciális bőrápolási szükséglete, mely a legkorszerűbb kollagén és elasztin regeneráló tabletta. A menopauzát követő első öt évben a bőr kollagén rostjainak kb. 30%-át elveszíti. Az IMEDEEN® Prime Renewal™ egy egészen új formula, amely az egyedi Marine Complex™ -en túl tartalmaz cinket, valamint szója-, és ViTea™-kivonatot. A természetes hatóanyagok ezen kombinációja klinikailag  bizonyítottan csökkenti az öregkori pigmentfoltok láthatóságát, és egyedülálló védelmi rendszer segítségével megvédi a bőr sejtjeit a szabadgyökök okozta károsodástól. Az esti tablettákhoz mindezek mellett nyugtató, csillapító hatású kamillát is adtak.

Használati utasítás:
Vegyen be naponta két-két tablettát – reggel és este, és 12-24 héten belül a használat eredményeként érezhetően és látványosan javul a bőr erőssége, csökken a finom vonalak és ráncok megjelenése, valamint a kezek és a dekoltázs túlzott elszíneződése.

 IMEDEEN® Tan Optimizer™

Gyönyörű barna bőr egy tablettában – 18 éves kor felett ajánljuk

Az IMEDEEN® Tan Optimizer™ egy természetes, hatékony és tudományosan dokumentált módszer, melyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy megvalósíthassa azt a barna színt, amelyről mindig álmodott, mialatt minimalizálódnak a napozással járó nemkívánatos hatások. Belülről készíti fel a bőrt az erősebb napsugárzásra, csökkenti a bőrpír jelentkezését és a napérzékenységet, fokozza és gyorsítja a barnulás folyamatát az optimális barnaság megszerzése érdekében, valamint csökkenti a napfény okozta bőröregedést is. A bőrön látható barna szín az epidermális rétegben található melanin összessége. Minél több a melanin a bőrben, annál mélyebb a barnulás. Az IMEDEEN® Tan Optimizer™-rel élénkíti bőre melanin termelését.

Használati utasítás
Vegyen be naponta egy kapszulát – egy hónappal a napozási időszak előtt és alatta is. Az IMEDEEN® Tan Optimizer™ segítséget nyújt a leégés megelőzésében és stimulálja a bőr saját melanin termelését. Az IMEDEEN® Tan Optimizer™ nem helyettesíti a napvédő krémek használatát és mindig az alkalmas SPF (fényvédővel ellátott) termékekkel összhangban kell használni.

 IMEDEEN® Expression Line Control™

Az arcbőr ápolásának teljessé tétele és az IMEDEEN® bőrápoló tabletták hatásának kiegészítéseként, az IMEDEEN® kifejlesztette a speciális Expression Line Control™, öregedés-gátló kozmetikai termékcsaládot. Tudományos kutatásokkal bizonyítottan nyugtató hatással van azokra az izmokra, melyek a mimikai ráncokat okozzák, és segít eltüntetni és csökkenteni azok megjelenését.
Expresson Line Control Serum™
Egy különleges kettős hatású bőr-öregedésgátló szérum, azonnali bőrsimító hatással. Az IMEDEEN® tabletták együttes használatával megsokszorozza azok rendkívüli hatását és csökkenti a mimikai ráncok megjelenését.
Expression Line Control Eye Care™
Az öregedés első jelei a szem környékén jelennek meg. Frissítő, ultra-könnyű állagú speciálisan kialakított formula, mely csökkenti a finom ráncokat és szarkalábakat. A hozzáadott koffein méregteleníti a szemkörnyéket körülvevő érzékeny szöveteket, a vadgesztenye kivonat pedig fokozza a mikro-keringést, így csökkenti a puffadást.

PRÓBÁLJA KI A BŐRÁPOLÁST ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN – BELÜLRŐL HAT

Nők milliói elégedettek az IMEDEEN® nyújtotta eredményekkel világszerte. Miért ne lenne Ön is közöttük? Ez a prospektus arra szolgál, hogy bemutassa Önnek az IMEDEEN® működését. Látogasson el a honlapunkra további információkért, hírekért és akciókért. Iratkozzon fel az IMEDEEN® hírlevélre, melyben tájékoztatjuk Önt rendszeres ajánlatainkról, aktuális promócióinkról, valamint friss információkról az IMEDEEN®-nel és általában a bőrápolással kapcsolatban.

Elérhetőségeink:
Vision Foods Kft.
Budapest, 1026 Trombitás út 11.
Zöld számunk: 06 80 204 404
E-mail: info@imedeen.hu

http://www.imedeen.hu/

 

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top