Csajok Magazin

A StarShinerS webáruházával minden nap megújíthatod a ruhatáradat!

Online 2008 óta!
A StarShinerS webáruházával minden nap megújíthatod a ruhatáradat! Stílusodtól függetlenül, minden pénteken 18:00 órától online hozzáférésed van egy több mint 100 ruházati cikket tartalmazó Új Kollekcióhoz!
Miben különbözünk?
Ruhák iránti szenvedélyünk a relaxáló vásárlási élményben mutatkozik meg, amelyet vásárlóink számára nyújtunk:
•         Több mint 9.000 hazai divattervezők által tervezett termék, amelyet készletünkből szállítunk ki
•         Autentikus termékfotók, amelyek a StarShinerS fotóstúdiójában készülnek
•         Interaktív Mérettáblázat, amely minden megrendelt termék esetében a hozzád illő méretet javasolja
•         Árkedvezmény értékek és személyre szabott akciók hűséges vásárlóink számára
    
<$4299$>Specializált részlegek
Vásárlóink számára speciálisan olyan részlegeket hoztunk létre, ahol ellenőrizzük a termékeink minőségét, lemérjük az egyes ruházati cikkeket és gondos figyelemmel csomagoljuk őket, hogy ajándékként érkezzenek meg a vásárlóinkhoz.
Mielőtt hozzád megérkeznének, tudnod kell, hogy a termékeket:
1. Képzett munkatársaink minőségi ellenőrzésnek vetik alá;
2. Egyenként lemérik, hogy a termék részletes oldalán minél pontosabb információkat tudjunk nyújtani a megrendelt ruházati cikk méreteit illetően.
3. Egyenként lefotózza egy profi csapat, saját modellünkkel, hogy vásárlóink minél tisztább és élethűbb képet kaphassanak a megrendelt termékekről.
     Miért tesszük mindezt? Mert szeretnénk, hogy minél tökéletesebb megrendelést kapj kézhez és örömmel töltsön el minden egyes megvásárolt ruhadarab. Csatlakozz Te is egyre bővülő Facebook közösségünkhöz: https://www.facebook.com/StarShinerShu/
Saját alkotások 2014 óta!
2014 óta a StarShinerS saját márkás alkotásaival is jelen van ÚJ Kollekcióiban. Minden apró részletre odafigyelve és szem előtt tartva az aktuális nemzetközi trendeket, saját műhelyeinkben a modern nőhöz illő ruházati cikkek születnek meg. A StarShinerS alkotások kizárólagosan a StarShinerS.hu oldalán kaphatóak.
A StarShinerS brand mellett vásárlóink gondosan válogatott hazai és nemzetközi brandeket is felfedezhetnek, hogy termékeink gazdag választéka tükrözze vásárlóink igényeit.
Mi az, amit máshogyan csinálunk?
A StarShinerS alkotások gyakran limitált kiadású termékek, ezen apró részlet pedig egyediséggel látja el őket. Vásárlóink, akik minden pénteken izgatottan követik nyomon Új Kollekciónkat, elsőként tudhatják meg, mely alkotások limitált kiadásúak. Mi lenne csábítóbb egy olyan ruhánál, amelyről tudod, hogy valószínűleg csak rajtad látják majd?
ShowRoom-ok
Annak érdekében, hogy még közelebb kerülhessen vásárlóihoz, 7 év online aktivitás után a StarShinerS megnyitotta első ShowRoom-ját a nagyváradi Lotus Centerben. A megnyitón a vendégeket VIP kártyák fogadták és azóta fel lehet próbálni a legújabb kollekciókat is. A ShowRoomban elhelyezett két touchscreen monitornak köszönhetően vásárlóink a StarShinerS.hu webáruházából is rendelhetnek, a termékeket pedig a Showroomban vehetik át, anélkül, hogy szállítási költséget fizetnének. A kliens így csak azokat a ruházati cikkeket fizeti ki, amelyeket meg is vásárol.
Ezt követően 2016-ban megnyitottuk az ország legnagyobb StarShinerS ShowRoom-ját a temesvári Shopping City-ben, 160 m²-en, 4 stílusosan berendezett próbafülkével. A két már megnyílt ShowRoom az online vásárlás minden előnyét biztosítja vásárlói számára: különböző árkedvezményeket, valamint a két touchscreen monitornak köszönhetően online rendelési lehetőséget a StarShinerS.hu webáruházából. Kérésre, a termékeket a ShowRoomba szállítjuk ki, szállítási költség nélkül, így a vásárló csak azt a ruhadarabot fizeti ki, amit meg is vásárolt.  
Egyedi Hímzések
A StarShinerS kollekcióiban felfedezheted a legszebb hímzéseket, amelyek a Hímezz.hu-val közös együttműködés révén születtek meg. A Hímezz.hu-nál teljes körű szolgáltatásokban lehet részed. Számítógépes hímzések által termékek széles választékát tudjuk személyre szabni: ruházati cikkektől kezdve, a munkafelszereléseken és ruházati alkotásokon át, egészen a HORECA termékekig (asztalterítők, törölközők, köntösök, kötények). Sőt, ugyancsak nálunk, megvásárolhatóak azon termékek is, amelyekre a hímzés elkészül majd. A Hímezz.hu gyártósorai 100%-ban utolsó generációs hímző technológiával, kiemelkedő minőségű német hímzőcérnákkal és szakképzett munkatársakkal dolgoznak.  
A 3D hímzések elkészítéséhez minőségi anyag berakásokat használunk, amely köré elkészül a kívánt modell. Az így létrehozott hímzés lenyűgöző vizuális hatással rendelkezik. A számítógépes hímzésekhez hasonlóan, a 3D hímzések készülhetnek pólókra, blúzokra, zakókra, továbbá bármely más típusú ruházati cikkre vagy kiegészítőre, beleértve emblémákra.
Egy megszokott hímzés vizuális hatásait tovább növelhetjük egy degradés hímzés által. A színek így összefonódnak és egy látványos vizuális hatásban folynak össze.
Tudtad, hogy a hímzések nem fakulnak ki és nem mennek tönkre többszöri mosással sem? Ha 5*-ös személyre szabott termékeket szeretnél, válaszd a Hímezz.hu szolgáltatásait!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top