Csajok Magazin

A Smoon Ékszerek tökéletesen kiegészítik ruhatáradat!

Hallottál már karácsonyi örömgaranciáról?

Mindeközben a divat végigkíséri mindannyiunk életét. Az aktuális divatok sorra váltják egymást, de egyben biztos lehetsz: egy-egy jól megválasztott kiegészítő örök darab lehet ruhatáradban! Legyen az egy ragyogó gyűrű, bármilyen ékszer, táska vagy éppen karóra.
Éld át velünk a szépséget!
Folyamatosan az aktuális divat szerint frissülő kínálatunkban kimondottan büszkék vagyunk az allergiamentes ékszereinkre illetve trendi óráinkra! Oldalainkat böngészve egyéb dolgokat is tudsz vásárolni nálunk: táska, pénztárca, sapka, leggings stb.
Jártál már nálunk? Ha még nem, akkor ez egy kitűnő alkalom, mert csakis a Csajok Magazin olvasóinak adunk egy 15 %-os kupont! (Ami elköltött 4000 Ft esetén 600 Ft engedmény = ingyenes szállítás.) Szállítási költségeink verhetetlenek, 10.000 Ft alatt 590 Ft, felette ingyenes.
Nyakunkon a karácsony, Te már találtál ajándékot szeretteidnek?  Hallottál már karácsonyi örömgaranciáról? Nálunk idén harmadik éve lehet karácsonyi örömgaranciával vásárolni! Részleteit és feltételeit megtalálod a weboldalunkon: www.Smoon.hu illetve Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/SmoonEkszer

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top