Csajok Magazin

A sminktetoválásról

Évente minimum egy hét szabadidőt jelent egy hölgynek a tökéletes sminktetoválás legkevesebb három éven át. Nincs többé rúzsfolt, elkenődött szemhéjfesték. Szauna? Uszoda? Jó ízű étkezés? Önfeledt csók? A smink nincs többé veszélyben.

Forradalmian új technikamely nem juttatja a festéket az epidermis második rétegénél (fénylő réteg) mélyebbre, így az eljárásnak nem velejárója a sebképződés, vérzés, a fájdalom. Az akupunktúrás tű rendkívül finoman és pontosan végzi a dolgát az LTL Medi 2000 pigmentáló gép segítségével, melynek lényege a computer vezérelte mágneses hidraulika biztosítja és segíti  a kozmetikus szakember kezét, így a subcutis érintetlen marad. Ez garantálja egyben a festék egyenletes kopását ill. a festék színváltozás nélküli halványodását. Az eljárás kiválóan alkalmas az egyre divatosabb ékszertetoválás elkészítésére (temptoo), amit nem kell időtlen időkig magunkon viselni. A Long-Time-Liner nem permanent make gép, olyan sminktetováló metódus, mely az egyedülálló technológia, a precíziós műszer révén a pigmentálás csúcsát jelenti.

A technológiából adódóan a műszer az orvosi követelményeknek megfelelő sterilitást biztosít. Pigmentjei a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek. Orvosi minősítésű pigmentjei, pedig steril implantátumként juttathatók a bőrbe. Ásványi eredetű szervetlen összetevőkből állnak. Nem okoznak allergiát, és cukorbetegek is kockázat nélkül választhatják e módszert. A festékek molekuláris szerkezete stabil, nem lép reakcióba a bőr sejtjeivel. A színek stabilak, fényhatásra (napsugárzás, szolárium) is változatlanok. Nem tartalmaznak tartósítószert és nehézfémeket, gamma sugárzással sterilizáltak. Nem higithatóak és keverhetőek. Ajakra 24 féle, szemöldökre 17 féle, szemhéjra 3 fajta színárnyalat választható. Camuflage (bőrszínek), elfedő színeknek 14 fajtája van, melyekkel elrontott, megúnt tetoválásokat lehet korrigálni, eltüntetni. Összesen 58 finompigmentáló színárnyalat áll rendelkezésre egy szép, természetes és tökéletes smink elkészítéséhez.

A tetováló gép, valamint a festékek gyártása, fejlesztése, a szakemberek oktatása egy kézben van, ez garantálja immáron 22 éve a minőséget nemcsak Európában, hanem világszerte. A minőség garanciája, hogy az e módszerrel dolgozó szakemberek évenkénti, kötelező licence-megújító tanfolyamon vesznek részt. A módszer több nemzetközi díjat nyert, legutóbb 2006-ban elnyerte a sminktetoválási módszerek ”Oszkár-díj”-át.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top