Csajok Magazin

A Rózsák háborúja…

…beköltözik a József Attila Színházba!

A Détár Enikő és Rékasi Károly főszereplésével a Városmajori Szabadtéri Színpadon nyáron nagy sikerrel bemutatott A Rózsák háborúja előadás ősztől havi két alkalommal látható a József Attila Színház műsorán. A kőszínházi premiert 20-án tartják.

A Warren Adler regényéből készült világhírű film sikere adta az ötletet a népszerű színészpárosnak, hogy eljátsszák Jonathan és Barbara Rose egyre pokolibbá váló válásának groteszk történetét.

A szerző eredeti színpadi változatának ősbemutatója a Szabad Tér Színház vállalkozásában jött létre a Teatrum Mundi Irodalmi Ügynökség közvetítésével.

A Magyarországon először színre került mű óriási sikert aratott, a nagy érdeklődésre való tekintettel a három teltházas előadás mellé egy plusz előadást is meghirdetettek augusztusban a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Az előadás ősztől beköltözik a József Attila Színházba, ahol havi két alkalommal kerül színre. A kőszínházi premier október 20-án és 21-én, szombat és vasárnap este lesz 19:30-tól.

A következő előadások időpontja: november 2 – 3. és december 4.

A bemutatóra és az azt követő vendégjáték-sorozatra nem csak azokat várják szeretettel, akik még nem látták az előadást, hanem azokat a rajongókat is, akik szeretnék újranézni a „fekete komédiát”.

Sediánszky Nóra, a darab fordítója és az előadás rendezője így nyilatkozott a 7ora7.hu portálnak a közös munkáról: „Ha egy egymást régóta ismerő házaspár dolgozik együtt, akkor annak vannak könnyebbségei – ismerik egymás mozdulatait, hangulatát, van egy titkos nyelvük, félszavakból is értik egymást. Ugyanakkor az a nehézség is megvan, hogy egy ilyen szimbiózisba hogyan léphet bele egy harmadik ember (…) Károly és Enikő két nagyon izgalmas, sűrű egyéniség, akinek a színpadi affinitása együtt és külön-külön is nagyon erős – ennek működését, kölcsönhatását nagyon érdekes figyelni munka közben.”

Vásárolja meg jegyét a Szabad Tér Jegyirodában

– személyesen, kezelési költség nélkül: 1065 Budapest, Nagymező utca 68. (a Bajcsy felől), hétköznap 9 és 17 óra között

– vagy a www.szabadter.hu oldalon az „online jegyvásárlás” menüpontban

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top