Csajok Magazin

A RÓZSA BŰVKÖRÉBEN

Csillámló újdonságok az ARTISTRY-től

Az illatok érzelmekhez, emlékekhez fűznek minket. Ki ne szeretné, hogy a róla alkotott képhez valami finom, nyugtató, mégis egzotikus illat társuljon? Az Amway újdonságaival most ez is lehetséges! Az ARTISTRY Flora Chic csillámló tusfürdő gél és az ARTISTRY Flora Chic csillámló testápolója most kiegészíti kedvenc parfümödet!
ARTISTRY Flora Chic csillámló hab és tusfürdő gél
A puha, bársonyos bőr titka a megfelelő ápolás. A kíméletes összetételű, csillámló hab-, és tusfürdő gél hidratálja és simává varázsolja bőröd, miközben élénkít és frissít is. A tusfürdő a Flora chic parfüm illatjegyeit viseli, a mandarin frissességével és a bulgáriai rózsa puhaságával, édességével csábít. A diszkrét, gyöngyházszerű arany csillogás kiemeli szépséged. Kényeztesd magad a bőrgyógyászok által is tesztelt ARTISTRY új tusfürdőjével. Varázsold el illatoddal szerelmedet is!
Ajánlott fogyasztói ára: 6 200 Ft
ARTISTY Flora Chic csillámló testápoló
Gyengéd táplálás és hidratálás fürdés után is! A fürdés, a száraz levegő, a hideg, de akár a meleg is elvonhatja bőröd nedvességtartalmát, amit pótolni kell. Miért ne kényeztessük ilyenkor magunkat különleges termékekkel? Az ARTISTRY Flora Chic jellegzetes illatát most már az egész bőrödön érezheted! A mindennapi ápolást egy leheletnyi arany csillogás is különlegessé teszi. Az eredmény: bársonyosan puha, selymesen csillámló bőr.
Ajánlott fogyasztói ára: 7 200 Ft
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top