Csajok Magazin

A rendezett arc egyik alapfeltétele a szép, formás szemöldök

Manapság egyre népszerűbb a szemöldök sminktetoválás, hiszen olyan problémákra tud megoldást nyújtani, mint a túl ritka vagy hiányzó szemöldök, a szabálytalan vagy rövid forma, illetve a túl világos színű szemöldök.
A satírozott szemöldök már a múlté, a sokkal esztétikusabb és természetesebb hatás érdekében a szálazott technikával készült vagy a púderes hatású szemöldöktetoválást javasolt választani. Az előbbit elsősorban akkor ajánljuk számodra, ha ugyan rendelkezel saját szemöldökkel, de az hiányos, kiegészítésre vagy dúsításra szorul. Ezzel szemben a púderes hatású szemöldöktetoválás főként akkor javasolt, ha teljesen hiányzik a szemöldököd.
Ezekkel a technikákkal azok szemöldöke is megszépülhet, akiknek korábbi tetoválásuk már kikopott, vagy nem elégedettek annak formájával, színével, így ma már bárkinek szép, természetes szemöldöke lehet. 
——————————————-
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, 2001-ben alapította meg a Kalcsu Kati Szépségszalont.
Kalcsu Hajni sminktetoválás tréner. A magyar kozmetikusok folyamatos alap- és továbbképzésén túl rendszeresen publikál a hazai professzionális kozmetikai lapokban.
——————————————-
Kalcsu Kati Szépségszalon 
1052 Budapest, Váci utca 8. félemelet 1.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top