Csajok Magazin

A ráncfeltöltés

Bőrünk fiatalságának megőrzése érdekében az egészséges életmódon kívül további lehetőségeink is vannak. A botoxkezelés, a ráncfeltöltés olyan esztétikai beavatkozások, melyek kíméletesek, külön-külön is látványos hatásúak, de együttes alkalmazásuk csodákra képes.

Mindannyiunknak vannak természetesen szép arcvonásaink, melyeket hangsúlyozni, illetve javítani lehet és érdemes. Minden szépség forrása a víz. A bőrnek a víz ad életet és rugalmasságot, a víz határozza meg az ajkak és az áll körvonalait. A ráncok, redők elsimításához vagy az ajkak teltté, érzékivé formálásához nincs szükség idegen anyagra.

A ráncfeltöltéshez egy olyan anyagot alkalmaznak, amely testünkben egész életünkben megtalálható. Ez a hialuronsav. Megköti a vizet a bőrben, ezzel teltté és feszesebbé teszi azt.

A BOTOX kezelés során az izmok működését -az injekcióval a szervezetbe juttatott-méreganyag gátolja. A ráncfeltöltésnél viszont természetes anyagot használnak a bőrgyógyászok.

Dr. Horváth Zsuzsanna bőrgyógyász szakorvos

A Botox kezelést ki lehet egészíteni még ráncfeltöltéssel, amikor egy természetes anyagot a hyaloronsavat használunk fel a ráncok feltöltésére.

Ráncfeltöltés olyan esetekben javasolt, ha a páciens azt szeretné, hogy az arcán lévő kisebb ráncvonalakat, besüppedéseket kezeljék. Leggyakrabban a szemöldökök között, orr, száj mellett lévő ráncokat töltik fel.

Dr. Horváth Zsuzsanna bőrgyógyász szakorvos

A kezelés egy felszívódó töltőanyag hyaloronsav, amely minden élőlényben ugyanolyan formában jelen van, tehát allergiapróbát sem kell csinálni a kezelés előtt . Az a jellegzetessége, hogy betöltve a ráncba el kezd vizet megkötni és ahogy bomlik el, több vizet köt meg elvileg egy egyenlő hatást biztosít, amíg le nem bomlik.

A ráncfeltöltés a ráncok kialakulásának kezdeti szakaszában hatékony igazán. A mély barázdák, a kötőszövet megereszkedéséből származó ráncok már nem tüntethetőek el nyomtalanul.

Dr. Horváth Zsuzsanna bőrgyógyász szakorvos

Ráncfeltöltés ajánlott azoknak az embereknek, azoknak a hölgyeknek és uraknak, akiknek még nem nagyon elmélyültek a ráncaik és még nincsen bőrfelesleg az arcukon.

A ráncfeltöltés a leggyorsabb és a leglátványosabb eljárás. A zavaró ráncok alá fecskendezett töltőanyag a bőrt megemeli, ezáltal a ránc kisimul, tehát a hatás azonnali.

Dr. Horváth Zsuzsanna bőrgyógyász szakorvos

A páciensnél egy előzetes orvosi vizsgálat van, amikor az alkalmasságot eldöntjük, megbeszéljük, hogy melyik ráncot érdemes feltölteni, mennyi anyag szükséges hozzá és hogyha minden egyezik, akkor el is végezzük a kezelést.

A ráncfeltöltés után néhány nappal már látványos az eredmény. A kezelt területtől és az izommozgás erősségétől függően 6 – 12 hónapig tart a hatása.

Forrás és fotók: www.freepress24.tv

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top