Csajok Magazin

A NovoQ polcok titka

Egy polc, amiért nemre, korra, termetre, családi állapotra való tekintet nélkül mindenki rajong?

Vajon miben rejlik ennek a sokoldalúságáról híres termékcsaládnak a titka?
A NovoQ története olyan, mint a 21. századi mesék: három fiatal és tehetséges férfi, Nagy Roland, Nagy Arnold és Bárány József – Novo Quadratum – létrehoz egy terméket, amiből sok hasonló van a világon, ez az egy azonban mégis mindegyiktől különbözik. Hogy mitől olyan szerethető ez a polc a világ bármely pontján?
A NovoQ polc a női szíveket mindig megdobogtatja, hiszen látványa érzéseket kelt. Formája és színének sokfélesége minden stílushoz alkalmazkodik, a romantikus rózsaszíntől, a tenger kékjén keresztül a vidám napsárgáig számtalan árnyalatot képvisel. A változatos – egyenes, téglalap és négyzet – alakú, valamint íves elemek ráadásul őrzik titkaink, megmutatják fotóink, kiemelik virágaink.
Bármennyire is lelkesen barkácsolnak a férfiak, mégsem szeretnek órákat tölteni bútorok felszerelésével. A NovoQ polcoknak a szállítása és az összeállítása is egyszerű, ráadásul az alkotók kreatív megrendelőiket is bevonják a tervezésbe: a honlapon található tervezőprogrammal magunknak is megalkothatjuk a legmegfelelőbb konfigurációt. A rajtuk elhelyezhető könyvek pedig gondolatokkal is megtöltik a szobát, felidézik emlékeinket, elmesélik történeteinket.
És hogy miért kedvelik a NovoQ-t a legkisebbek? Azért mert a polc olyan könnyű, hogy fél kézzel is megtarthatnak egy elemet, vagy akár két kézzel egy náluk kétszer olyan nagy elemet. Nem beszélve arról, hogy a polcok méretükben bármilyen nagyságú játékmacihoz alkalmazkodni képesek. Mivel a NovoQ nemcsak a falra, hanem a földre is helyezhető, a tároló funkció mellett a bújócskák számára is kitűnő terepbútor lehet. Esténként pedig Mici Mackó, az Óz a csodák csodája vagy a Kis herceg is karnyújtásnyira várja az altató mese idejét.
A NovoQ polc tehát sokoldalú – végtelen az elemek variálhatósága, változatos a szín- és formaválasztéka -, kreatív, hiszen mindenki saját magának is megtervezheti, súlyához képest rendkívül teherbíró, akár egy 75-80 kilós ember is ráülhet, és persze rendkívül könnyű, aminek köszönhetően a világ bármely pontjára szállítható.
A NovoQ titok ebben rejlik: az alapanyagban, az ultrakönnyű habban, és persze abban az elszántságban és lelkesedésben, ami a polc szállíthatóságához hasonlóan nem ismer határokat. A két éve útjára indult start-up vállalkozás, a Novo Quadratum következetesen fejlődik és terjeszkedik, a piacok mellett a termékek választéka is bővül: a polc mellett már megjelentek az ultrakönnyű térelválasztók, kis asztalok, gyerek-, kávézó és éttermi bútorok is. Végtelen könnyedség, egy polc határok nélkül.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top