Csajok Magazin

A narancsbőr kezelése

Fogyás, feszesítés és, centiméterekben illetve kilókban való fogyás, narancsbőrünk csökkentése, nagyon sokunknak jut ez eszébe a tavasz, nyár közeledtével.

Az ideális alak eléréséhez szükséges 4 alapszabály:

Az első a szénhidrát, édesség. Fontos, hogy az esti étkezésnél minél kevesebb legyen a kalória bevitel, ezért érdemes vagy protein alapú ételeket vagy csak zöldségeket enni. Ez a szabály lehetővé teszi azt, hogy a napi kalória bevitelét 20%-kal csökkentse, és jelentős súlycsökkenést tud úgy elérni, hogy a fogyás nincs káros hatással a bőrére, arcára és életérzésére.

Második fő szabály, a mozgás. Szükség van rá, hogy minél több kalóriát égessen, magyarul jó volna, ha mindennap tudna időt fordítani valamilyen mozgásra, a nagyobb energiafelhasználás miatt, gyalogoljon sokat, az emeletre ne lifttel, hanem gyalog menjen, fordítson időt arra, hogy hétvégén nagyobb sétákat tudjon tenni.

<$469+www.szuperfogyas.hu$>Harmadik a stressz-, amikor stresszes, feszült, teste úgy védekezik a stressz ellen, hogy egy védőpajzsot épít zsírból. Minél inkább stresszes valaki a szervezete annál több zsírt halmoz fel, vannak olyanok, akik az idegességtől fogynak náluk, viszont jelentős celullit kialakulására számíthatunk. Így minden, ami nyugtatóan hat a szervezetre így az algás kezelések, masszázs ilyenkor nagyon jó hatást gyakorolnak.

Negyedik a kezelések maguk, a Cellu M6 masszírozó hatása, a nyirokmasszázs, mind -mind a lerakodott méreganyag illetve a zsírszövetek távozását segíti elő a nyirokrendszeren keresztül.

A fenti alapszabályok betartása illetve ezt kiegészítendő, megfelelő mennyiségű víz, napi 1,5-2 liter nagyon jó eredmény elérését teszi lehetővé.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top