Csajok Magazin

A nagy álmok a MiniPoliszban kezdődnek!

Vajon mi lehet gyermeked számára az ideális foglalkozás? Segíteni szeretnéd őt, hogy a mindennapi élet jelentette kihívásokat gyakorlottabban kezelje? Olyan családi élményprogramot keresel, ami egyszerre hasznos és szórakoztató?

A Budapest belvárosának szívében található interaktív, tematikus helyszínekre épülő, a gyerekméretre szabott mini város, közel egy évtizede segíti a 3-12 éves lurkóknak a világ működésének megértését. Miközben végigkalauzol a való élet színterein, előkészít a mindennapok irányítására, ezáltal játékosan, hatékony életvezetésre is nevel.

Az 1000 m2-es játszóházban közel 30 különböző helyszínen, száznál több hivatást próbálhatnak ki a gyerekek: bank, tűzoltóság, szálloda, rendőrség, farm, szépségszalon, kertészet, állatorvosi és fogorvosi rendelő, drogéria, abc, barkácsáruház és még sok helyszín elevenedik meg gyerekméretben.

A MiniPolisz nem egy hagyományos játszóház. Küldetése, az oktató, nevelő szándék mellett, a családi élmények színesítése, a lehetőség megteremtése a szülők-nagyszülők- gyerekek közös játékára. Ezért fontos, hogy tudd: gyermekedet csak felnőtt kísérővel fogadja a MiniPolisz. A helyszín akadálymentesített, ruhatár és büfé várja a családokat.

Őszi szünet az unokákkal

Mint minden iskolai szünet, az őszi szünet is kihívás elé állítja a szülőket. Ilyenkor gyakran az unokákra a nagyszülők vigyáznak, ráadásul az esős napok még a legkreatívabb programszervezőkön is kifognak. Ilyenkor is remek program a MiniPolisz, ahol az időtöltés tartalmas és élvezetes.

Tipp: Hozzátok el a nagyszülőket is játszani! A MiniPolisz a nagyszülők számára a kísérőjegyet egész évben díjmentessé tette.

 

Gyerek Halloween Party a MiniPoliszban

Hivatalos iskolai őszi szünet alatt minden nap nyitva vagyunk: 2019.10. 29-11.03.  Október 31-én hosszabb nyitva tartás mellett 18 órától 22-ig Gyerek Halloween Partyt tartunk. A rendezvényre jegyek elővételben kaphatók.

Várunk szeretettel!

minipolisz.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top