Csajok Magazin

A My-Kitchen konyhastúdió

 Egyedi konyhabútorokat készítő vállalkozásunk immár 5 éve áll ügyfeleink rendelkezésére. Ennyi ideje eltökélt célunk, hogy az egyedi konyhabútor vásárlás folyamata gyors, egyszerű és kényelmes legyen. Küldetésünk, hogy ügyfeleink minél kényelmesebben juthassanak hozzá a megálmodott konyhabútorhoz, melynek minden centiméterét egyedileg a megálmodott igényekhez szabunk.

My-Kitchen konyhastúdiónál, az elérhető legjobb szoftverekkel, pontos terveket készítünk, így a bútor minden részletét, ügyfeleinkkel egyeztetve, vizuálisan is be tudjuk mutatni a bútor legyártását megelőzően. A konyhabútor készítése tehát tapasztalt bútortervezőkkel történik, korszerű digitális háttérrel. A program milliméter pontosan tartalmaz minden információt, mely gyártáshoz szükséges.

Ezek az információk, méretek, listák ezután elküldésre kerülnek a lapszabász üzemnek és a frontgyártónak, akik méretre vágják a több száz alkatrészt, melyekből a bútor fölépül. Az így elkészült bútorlapokból, ajtófrontokból és szerelvénycsomagokból, saját műhelyünkben összeszereljük az egyes bútormodulokat. Az összeszerelésre azért van szükség, mert így nem a helyszínen raboljuk ügyfeleink idejét, hanem már kész bútorokkal érkezünk, ezzel jelentősen csökkentve a beszerelés időtartamát, egyúttal a műhelyben kiszűrjük és korrigáljuk az esetleges gyártási hibás szerelvényeket és bútorlapokat.

Több éves tapasztalatunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

my-kitchen.hu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top