Csajok Magazin

A Levi’s® tavaszi, nyári kollekciója

Összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli.

Összességében „Az új kaliforniai kollekció” tiszteleg a Levi’s® márka öröksége és az 1960-as évek Kaliforniája előtt. A ruhákban megjelenik a stílusosság, a vidámság, a frissesség, és a fiatalság.
Az ikonikus ruhadarabok és a kultikus klasszikusok ismét megújultak: merész színek, finom, kényelmes anyagok, és újragondolt fazonok.
A „White Tab” azaz fehér címkés termékcsalád ismét visszatért, nagy hangsúlyt fektetve a ’60-as évek klasszikus termékeire.
Egyéb kapszula kollekciók, mint a Levi’s® Revel vagy a Commuter®, szintén újult erővel támadnak ebben a szezonban is.
 
 
Férfi kollekció
A márka férfi kollekciója folyamatosan fejlődik. Az ikonikus kedvencek, amit minden alkalomra, örökre viselni fogsz: a Levi ® 501 ®-es farmer, a farmerdzseki, a farmering, a klasszikus fehér póló egy “Palm Springs” inspirált inggel, a szezon nagy kedvence lesz.
A farmerok a legkifinomultabb anyagokból készültek, különleges színek, fazonok és kialakítások. Az időtlen klasszikus, az 501® farmer, folytatja menetelését: nagy hangsúlyt fektettek a tervezők a kivitelezésre, a színekre, és a fazonra, az 501-es már a “Coolmax” –légáteresztő kidolgozásban is kapható lesz. Tavasszal kerül bemutatásra a Levi’s® Sta-Prest™ non-denim vonala, ami progresszívebb fazonokat, és anyagokat takar.
Jim Phillips
A Levi’s® márka bemutatja a tavaszi, nyári szezon együttműködését Jim Phillips kaliforniai grafikussal. Jim Philips grafikái új jelentést adnak a klasszikus stílusú pólóknak, farmerdzsekiknek. Ebben a kapszula kollekcióban igazi szörfős érzeted lesz, bárhol is jársz.
Levi’s® Commuter®
A Levi’s® Commuter® kollekció ruhadarabjai elengedhetetlen alapdarabjai a városlakók szekrényének. Ezeket a termékeket nemcsak kerékpározáshoz viselheted, hanem a munkahelyedre, szórakozáshoz, bárhova. A tetőtől talpig kollekció mottója „Tied a város”.
Cipők, kiegészítők
Levi’s® cipői a következő szintre léptek. A tavaly bevezetett futócipőre emlékeztető sneaker, ebben a szezon megújult.
Újabb fejezetet nyit a Levi’s a fenntarthatóság versenyében: a 2014-es tavaszi, nyári férfi kollekció keretén belül mutatkozik be a Waste<Less™ cipőkollekció, a Solvang. Minden cipő légáteresztős, és könnyűszerkezetű, és természetesen nem utolsósorban, újrahasznosított anyagból készült. Ezzel is sokadszorra alátámasztva a Levi’s® jelszavát: minden új dologba használj a régiből is, ezzel is a fenntarthatóságot támogatva.
Ennek a szezonnak a kulcsfontosságú darabja a „Crossbody Backpack” azaz az egyvállas hátizsák. Ezzel az újítással is a modern, a Commuter termékeket is használó férfit szerették volna a mindennapjaiban kiszolgálni. Innovatív tervezési részletek: vízlepergető anyag, fényvisszaverő szalagok, könnyen elérhető zipzárak teszik praktikussá ezt a táskát.
 
Női kollekció
A nők, az új Levi’s® kollekcióban igazán játékosnak érezhetik magukat, a kollekció összes darabjában megjelenik a Palm Springs-i életérzés: finom anyagok és feltűnő design elemek, nyomatok, nyári színek, ravasz kivágások és sziluettek. Felfrissültek az ingek, az 501®-es nadrágok, a farmerdzsekik és a ruhák. Az új kollekció a kortárs, magabiztos és gondtalan nőt testesíti meg.
„Ebben a szezonban a nők igazán átérezhetik a Hollywood-i életérzést. Ahhoz, hogy ezt az életérzést elsajátítsd, szükséged lesz egy 501®-es sortra, egy pólóra és egy stílusos, nőies ruhára, amit egész nyáron viselhetsz különböző variációkban”- nyilatkozta Ilse Van Alsenoy, a Levi’s® igazgatója.
A kollekció egyesíti a víz különböző árnyalatit a farmeranyagokkal: fehér, kék, zöld. Természetesen a nyár színei is helyet kapnak, megjelenik a korall, a citromsárga, a narancs. Ezek a színek az anyagokban, a nyomatokban, a grafikákban jelennek meg. A „White Tab” azaz a fehér címkés termékcsalád bemutatja a letisztult, szemet gyönyörködtető selyemblúzokat, fehér, kék hímzéseket, nyomásokat a felsőkön, ruhákon, megjelenik a fehér 501®-es sort is-mely egyszerűen elegáns, hatásos, sokoldalú. Viseld ezeket a ruhákat szandállal, dzsekivel, és garantált a siker.
Levi’s® Revel
A Levi’s® Revel kollekció második szezonját kezdi. A magas állású, és csípőnadrágban-fazonban kapható farmer szintén megújult: új színek, új anyagok várják a boltokban a tökéletes farmerért rajongókat.
A farmer egy különleges folyadék technikával készült. A Liquid technológia vezérli a farmeranyagot annak érdekében, hogy az anyag kövesse a test formáját, azaz FORMÁLJA-MEGEMELJE-MEGNYÚJTSA, és így szép sziluettet adva a testnek.
Cipők, és kiegészítők
A tökéletes tetőtől talpig kinézet elérése érdekében fontos szerepet tölt be a lábbeli. Természetesen a cipők is a kaliforniai hangulatot adják vissza. A kollekció meghatározó darabja a bőrklumpák, melyek a fekete, szürke, és fehér színben kaphatók. Természetesen még ezen felül megtalálható a magassarkú, a balerinacipő, és a nyári bakancs is.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top