Csajok Magazin

A Levi’s fotópályázatot hirdet

Mutasd meg mennyire vagy stílusos és nyerj egy Scissor Charge kerékpárt!

Kedves Levi’s rajongók!

A Levi’s fotópályázatot hirdet három népszerű magazinnal karöltve.

Mutasd meg mindenkinek, mennyire imádsz biciklizni! Készíts egy képet magadról, a biciklidről, kettőtökről vagy bármiről, a lényeg hogy megmutasd nekünk, mennyire vagy stílusos kerékpározás közben.

 

A pályázatra jelentkezni 2012. szeptember 3. és október 3-a között van lehetőség. A szavazást 2012. október 3-án éjfélkor zárjuk le. A nyerteseket legkésőbb 2012. október 15-ig tesszük közzé a versenyben résztvevő magazinok weboldalán, valamint a Levi’s és a magazinok facebook oldalán. A nyeremények átvételére november 30-ig van lehetőség.

A nyeremény kerékpárok megtekinthetők a következő három Levi’s üzletben: WestEnd City Center, Allee, Aréna Plaza.

Néhány információ a Charge kerékpárokról:
A Charge 2004-ben kelt életre mikor Nick Larsen összeállt a Hotwheels -el, hogy létrehozzanak egy új típusú kerékpárt. A Charge-nak sikerült olyan piaci réseket találnia, melyekkel lehetősége nyílt kiemelkedni a kerékpár piacon. A cég folyamatosan figyelemmel kíséri a legújabb divatot és stílus trendeket, így olyan kerékpárokat kínál a biciklistáknak, melyek nagyon praktikusak, funkcionálisak, mégis egyszerű, letisztult formájúak és igen felhasználóbarát tulajdonságokkal rendelkeznek. Sok újságíró szerint a Charge olyan márka a kerékpár piacon, mint az Apple, az informatika világában.

Ha fixed gear (örökhajtós) freestyle életérzés szerelmese vagy, szeretsz ugratni a Charge Scissors kerékpár garantáltan a neked való bicikli. Egyszerű, letisztult és bombabiztos kialakítású, mely nem nevezhető egy átlagos utcai kerékpárnak. Az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy képes legyen a legkülönbözőbb trükkökre is, köszönhetően a szuper erős acél váznak, így képes tökéletesen kielégíteni a legvagányabb városi biciklisták igényeit is.

További részletekért kattints a

 Levi’s hivatalos facebook oldalára is!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top