Csajok Magazin

A Levis® bemutatja…

…új 2012-es őszi ruha kollekcióját. „A női ruhának nincs semmi értelme, kivéve, ha arra ösztönzi a férfit, hogy letépje.” – Francoise Sagan

„Az évek során megtanultam, mi a fontos egy ruhában: a nő, aki viseli azt.” -Yves Saint Laurent

Kevés olyan dolog van a világon, amely eredendően olyan nőies, mint egy ruha. A 2012-es őszi Levis® ruhakollekció darabjai igazán nőies szabásúak és jól bizonyítják, hogy ebben a szezonban is minden kifinomult ízlésű nőnek helyet kell kapnia a gardróbjában néhány ruhának. Az új őszi Levis® ruháink az ízlésesen kidolgozott részleteknek köszönhetően jól kiemelik viselőjük nőies vonalait.

  

A 2012-es őszi Levis® ruhakollekció számos új farmer és nem-farmer anyagú ruhából áll, mint a könnyed, laza pamut-vászon anyagból készült ruhák, a puha chambray és a környezetbarát Tencel®-lel bevont anyagú, mely ideális viselet a hűvösebb őszi éjszakákon. Továbbá az egész kollekcióra jellemzőek az olyan kacér részletek, mint az övek és az egyenetlen szegélyek.

Levis Strauss & Co. 1934-ben mutatta be először első női farmerét, azóta nemcsak férfi, hanem női szemmel is tervezik termékeiket, figyelemmel kísérve a legkülönbözőbb női igényeket.

A Levis® ősz ruha kollekciójának darabjai:

Deluna ruha
A térd fölött végződő Levis® Deluna ruha piros-fekete tarkán szőtt pamutszövet anyagból készült, jellegzetessége a kacér vibrálás.

  

Lucy ruha
A Lucy ruha pamutvászon anyagú. Jellemző tulajdonságai a könnyedség és kecsesség. A nyakvonal menti hímzés pedig egy cseppnyi eleganciát ad hozzá.

Keira ruha
A Keira ruha jellemzője a könnyed, puha chambray pamutszövet és a szegecselt nyak, mely egy kis extra vagánysággal egészíti ki ezt a nőies fazont.

 

Etta ruha
Egyszerű elegáns pamutvászon anyagú, tompított szegélyű ruha, mely biztosan a szezon kedvence lesz.

Francia Country ruha
A Francia Country ruha környezetbarát Tencel® anyagból készült azon nők számára, akik nemcsak divatosan és elegánsan, hanem környezettudatosan is szeretnének öltözködni.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top