Csajok Magazin

A LEVI’S® bemutatja 2012-es őszi COMMUTER kollekcióját

Ebben a szezonban a Levi’s® Commuter kollekcióját kibővítve, egy olyan kollekciót kínál a lelkes biciklistáknak, mely tetőtől talpig felöltözteti őket.

A legújabb Commuter kollekcióra jellemző az új stílusok bemutatása, valamint fenntartani az olyan innovatív technológiákat, melyre a biciklizés szerelmesei vágytak.

  

A kollekció új tagja az 505™ Commuter, mely kapható farmer és cropped farmer stílusban is. Az 505™-ös Commuter jellemzői, hogy szélesebb vonalban keskenyedik el a lábak mentén, így még kényelmesebb viseletet biztosít, elkerülve, hogy beakadjon a kerékpárláncba. Ezeken a terméken is megjelennek olyan részletek, mint a 3M Scotchlite™ és a Sanitized® higiéniai funkció, melyek még nagyobb mobilitást, védelmet, biztonságot és kényelmet biztosítanak.

Ezek a termékek technológiailag igen fejlettek és fenntartják a Levi’s® brand páratlan kivitelezését és innovációját anélkül, hogy egyetlen stílus mellett megállapodna.

Levi’s bemutatja új, őszi/téli Commuter sorozatának videóját

A Levi’s® Commuter sorozatának legújabb kollekciójára jellemző az eredeti elgondolás kiterjesztése, új stílusok bemutatása, valamint fenntartani az olyan innovatív technológiákat, melyekre a biciklizés szerelmesei vágytak. A Commuter termékek további tulajdonságai, hogy nagyon modern, a városi kerékpárosok számára nagyobb mobilitást, védelmet, biztonságot, és kényelmet biztosít.

A Levi’s® büszke rá, hogy megoszthatja Veletek legújabb őszi/téli Commuter sorozatának videóját, mely mozgásban tartja a kollekciót. Nem számít, hogy nappal van-e vagy este, forróság vagy hideg, nedvesség vagy szárazság, hegy vagy sík vidék. Minden a fazonról, a funkcionalitásról és a biciklizésről szól.

A videót megtekintheted:

itt!

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top