Csajok Magazin

A legtrendibb Levi’s® fejfedőkkel védd magad a napszúrástól

A sapkák és kalapok azon kiegészítők közé tartoznak, melyek kortól, nemtől, alkattól, stílustól függetlenül bárkinek jól állnak.

Ezen kiegészítőkkel  teljessé tudjuk tenni az öltözetékünket, de egyben a legpraktikusabb és legszükségesebb darabok is a nyáron. Védnek a napszúrás veszélyétől, a leégéstől, a tengerparti széltől. A nyári szezonban bárhova is indulsz, mindenképpen vigyél magaddal egy fejfedőt, hogy elkerüld az esetleges egészségügyi kockázatokat.

A Levi’s® márka, bár leginkább farmereiről vált ismertté, rengeteg fejfedőt is kínál kollekciójában, melyek a Levi’s®-től jól megszokott minőséget tükrözik. Az biztos, hogy ha Levi’s® márkajelzésűt vesz az ember, az évekig, sőt évtizedekig is kitart, úgy, hogy közben a kortalan divat jegyében, divatos is marad.

Kis áttekintő a Levi’s® kiegészítőkről:

ÖVEK:
A Levi’s® övei között az eredeti bőr övek mellett most szövet övek is megtalálhatók. A bőr övek, mind az alkalmibb, mind pedig a hétköznapibb ruhaviseletekkel remekül kombinálhatók. A 2012-es tavaszi/nyári öv kínálatban azonban szövetanyagból készült, lazább stílusú férfi öveket is találunk, melyek sokkal lazább, hétvégi viseletekkel, vagy akár farmer sortokkal is remekül kombinálhatók. Színek terén, a férfi bőrövek között főleg a barna és fekete árnyalatok dominálnak, a szövetanyagú férfi övek pedig a fekete mellett beige és kék színekben is kaphatók. A női övek bőrből készültek, és sokkal színesebbek illetve mintázottabbak, mint a férfi övek. Akad köztük piros bőr öv vagy fehér színű lyukacsos. Áraikat tekintve, a férfi szövet övek 4490 ft-ért, a bőr övek pedig, kiképzésüktől függően 6490ft-tól egészen 16490 ft-ért kaphatók. A női övek szintén 6490 ft-tól kezdődnek.

SÁLAK:
A sál az idei év slágere. Mind a női, mind pedig a férfi kollekció sáljainak színvilágára a kifakult színek jellemzők idén tavasszal. A khakitől a kéken át a fakó rózsaszínig, egyszínűtől a kockásig minden megtalálható. A kínálat legolcsóbb darabja 4490ft, a legdrágább darab pedig 8490ft.

                                          
KALAPOK/SAPKÁK:
Legyen szó kellemesen melengető tavaszi, vagy forrón égető nyári napsütésről, a Levi’s® kínálatából az időjárási viszonyokhoz legmegfelelőbb védelmet nyújtó sapka vagy kalap választható. A kínálatban a férfi karimás kalapok többféle színben és anyagban kaphatók.

                                          
A Levi’s® szalaggal átkötött szalmakalappal most a legtrendibbek lehetünk a strandon is. A fekete karimás Levi’s® kalapot a tavaszi napokra ajánljuk, amikor a nap még nem olyan erőteljes, mint nyáron. A kockás férfikalap a legmenőbb bulikban is megállja a helyét. A többféle színben kapható Levi’s® sapkák egyaránt jól állnak fiúknak és lányoknak is. Főleg strandra, vagy meleg időben való nyári sportolásra ajánljuk a Levi’s® bandanna-t, ami anyagának köszönhetően jól szellőzik, ugyanakkor véd a napszúrás és napsütés ellen. A Levi’s® fejfedők 3490ft-tól egészen 13 490ft-os áron kaphatók.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top